Hírek

Megvan, ki váltja Armie Hammert A keresztapa készüléséről szóló sorozatban

A botrányai miatt kegyvesztetté váló Armie Hammer-től Miles Teller veszi át a stafétabotot A keresztapa készüléséről szóló új sorozatban, a The Offer-ben. 

Még januárban írtuk, hogy a nemi erőszakkal és kannibalista hajlamokkal vádolt Armie Hammer sorra veszti a szerepeket, köztük a készülő The Offer sorozat főszerepét. A Szólíts a neveden és a Közösségi háló filmekből ismert színész renoméja súlyosan sérült a közösségi médiában terjedő vádak miatt, amiket Hammer tagadott. Viszont a káreset már megtörtént és A keresztapa trilógia készüléséről szóló sorozat főszerepe máshoz vándorolt.

A hírek szerint Miles Teller fogja játszani Al Ruddy producert a 10 részes szériában.

Tellert, akinek a Whiplash hozta meg az áttörést 2015-ben, azóta az Only The Brave, Haverok fegyverben és legutóbb a Too Old To Die Young szerepeiben láthattuk. Legközelebb a novemberben érkező Top Gun: Maverick filmben tűnik fel Tom Cruise mellett. A The Offer-ben A keresztapa producerét, Al Ruddy-t alakítja majd, akinek szemszögén keresztül beleláthatunk a legendás Coppola film színfalai mögé. A Variety értesülései szerint a színész producerként is részt vesz a munkálatokban.

A készülő sorozatról eddig azt lehet tudni, hogy Nikki Toscano (Hunters) és Michael Tolkin (Szökés Dannemorából) a forgatókönyvírói és producerei. Dexter Fletcher (Rocketman, Bohém Rapszódia) rendezi az első és az utolsó epizódot a Paramount stúdió berkeiben.

Takács Janka

Janka a párizsi Sciences Po egyetem média és kommunikáció szakán végzett, marketinges szakemberként dolgozik. Mozifüggő, legfőképp a régi hollywood-i filmeket és az indie filmeket kedveli, de egy ütős filmzenével bármikor le lehet venni a lábáról.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com