Hírek

Megvan, ki váltja Kim Cattrallt a Szex és New Yorkban folytatásában

Kicsit feldobják a készítők a színösszeállítást: Kim Cattrall Samanthájának helyére egy fekete színésznőt, Nicole Ari Parkert választották a Szex és New York új verziójának főszereplőgárdájába.

Hat évad, két mozifilm, de úgy tűnik, a Szex és New York brand még tartogat magában annyit, hogy újabb bőrt húzzanak le róla az HBO-nál. A nosztalgiahullám meglovaglásán túl azonban nem tudjuk még, mit tartogat a népszerű széria folytatása, mely a nagyvászon után újra tévéképernyőn lesz látható. Az And Just Like That… című sorozat ott veszi fel a fonalat, ahol a karakterek abbahagyták – kivéve Kim Cattrall férfifaló Samantháját, aki köszöni, de nem kér a rebootból.

Sarah Jessica Parker, Kristin Davis és Cynthia Nixon mellé azonban szükséges a negyedik kerék, így az alkotók Nicole Ari Parkert castingolták, aki Carrie Bradshaw új legjobb barátját fogja alakítani. Az 50 éves színésznőt olyan filmekben láthattuk korábban, mint a Boogie Nights vagy az Emlékezz a titánokra!, de szerepelt az Empire című sorozatban is.

A jómódú New York-i hölgyemények közé Lisa Todd Wexley, egy dokumentumfilmkészítő szerepében érkezik.

A Szex és New Yorkot napjainkban nagyon sok vád illette, hogy „túlságosan fehér”, és szereplőgárdájában nem érvényesül korunk diktált elvárása, a diverzitás. Parker (nem Sarah Jessica, hanem a másik három nevű) castingolása, még, ha nem is feltétlenül emiatt történt, mindenesetre orvosolhatja az And Just Like That… számára azokat a hiányosságokat, amiket sokan nehezményeznek.

A minisorozat első epizódjának premierdátumáról egyelőre nincsenek hírek.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel a Magazin és Kritika rovat szerkesztője. Kedvencei a morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok és az igényes blockbusterek.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés