Hírek

Megvan, kit játszik Chris Hemsworth a Furiosában

tyler rake a kimenekítés extraction chris hemsworth

Meglepő szerepben lesz látható Chris Hemsworth a Mad Max: A harag útja előzményfilmjében, a Furiosában.

A világ egyértelműen pozitív hősként ismerte meg Chris Hemsworth-t, aki a 2009-es Star Trek után elsősorban Thorként szerzett népszerűséget, de olyan filmekben is bizonyított, mint a Tyler Rake: A kimenekítés. Most azonban fordulatot vehet az ausztrál színész karrierje: a Blood, Sweat & Chrome: The Wild and True Story of Mad Max: Fury Road című könyvben, amely a nagysikerű akciófilm forgatásáról szól Kyle Buchanan megszólaltatja P. J. Voeten producert és rendezőasszisztenst, aki a Furiosa kapcsán Chris Hemsworth szerepéről elárulta, hogy az az antagonistáé – szúrta ki a Slashfilm.

„George Miller először udvariasságból fogadta Chris-t, majd beleszeretett az ötletbe. Teljesen a típusával ellentétesen fogja játszani a főgonoszt. Sajnos új színészeket kell találnunk az összes olyan helyett, aki már nincs köztünk: szükségünk van egy új Halhatatlan Joe-ra, egy új Skulófarm urára és még néhány más szereplőre.”

Ez alapján Hemsworth nem Halhatatlan Joe fiatalabb változatát fogja játszani, igaz, feltehetően túl fiatal is lenne a szerepre – de akkor kicsodát? Drew Goddard Húzós éjszaka az El Royale-ban című filmjében már láttunk tőle egy ellenállhatatlan gyilkost, így a hasonló szerepkör biztosan menne neki, de a Mad Max világa ennél szadistább és őrültebb karaktereknek is otthont adhat.

Nemrég röppent fel az a hír is, hogy a Furiosa állítólag tipikusabb, háromfelvonásos szerkezetű film lesz, ellenben a folyamatos üldözésre épülő a Mad Max: A harag útjával. A forgatás nemsokára kezdődik, Anya Taylor-Joy és Chris Hemsworth mellett Tom Burke is szerepel majd a filmben. A Furiosa a tervek szerint 2024. május 24-én érkezik a mozikba.

Gyöngyösi Lilla

Gyöngyösi Lilla az ELTE irodalom- és kultúratudomány szakán végzett. Specializációja a szerzői film, a western és az intermedialitás, mániája az önreflexió. Újságíróként és marketingesként dolgozik. A Filmtekercs.hu főszerkesztője.
gyongyosililla@filmtekercs.hu

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!