Hírek

Megvan, mikor érkezik a Halo 2. évada

A Halo-sorozat epizódjai hetente érkeznek majd a SkyShowtime-ra. Előzetes is érkezett az évadhoz.

A SkyShowtime bejelentette, hogy a Halo második évada 2024. februárjában kerül a streamingszolgáltató kínálatába. Az 1-2. rész február 9-től lesz streamelhető, a többi epizód pedig ezt követően hetente érkezik.

A második évadban John-117 Master Chief vezeti elit az szuperkatonákból, a Spartanokból álló csapatát a Covenant néven ismert idegen fenyegetés ellen. Egy kietlen bolygón történő megrázó eseményt követően John nem tud szabadulni az érzéstől, hogy a háborúja hamarosan fordulóponthoz érkezik, és mindent kockára tesz, hogy bebizonyítsa, amit rajta kívül senki nem akar elhinni: a Covenant az emberiség legnagyobb erődítményének megtámadására készül. Miközben a galaxis sorsa egy hajszálon függ, John veszélyes küldetésre indul, hogy megtalálja az emberiség megmentésének vagy kihalásának kulcsát – a Halót.

A sorozat David Wiener (Szép új világ) showrunner és gyártásvezető gondozásában készült, és abban az univerzumban játszódik, amely 2001-ben, az Xbox® első HALO játékának megjelenésével debütált.

Az emberiség és a Covenant nevű idegen fenyegetés közötti 26. századi epikus konfliktust megjelenítő Halo-sorozat mélyen kidolgozott személyes történeteket sző össze akcióval, kalandokkal és egy lenyűgöző fiktív jövőképpel

– ígéri a SkyShowtime.

A Halo főszereplői Pablo Schreiber (Amerikai istenek) mint Master Chief, Spartan-117 és Natascha McElhone (Kaliforgia) mint Dr. Halsey, akik ebben az évadban producerként is tevékenykednek. További visszatérő szereplők: Jen Taylor (HALO játéksorozat, RWBY) mint Cortana, Bokeem Woodbine (Fargo), Shabana Azmi (Tűz), Natasha Culzac (Vaják), Olive Gray (Half Moon Investigations), Yerin Ha (Különben dühbe jövök), Bentley Kalu (Bosszúállók: Ultron kora), Kate Kennedy (Catastrophe), Charlie Murphy (Birmingham bandája) és Danny Sapani (Londoni rémtörténetek).

Az idei évadban új szereplőkkel bővül a stáb: Joseph Morgan (Vámpírnaplók, A sötétség kora) és Cristina Rodlo (Senki nem szabadul élve, Terror). Morgan James Ackerson szerepében csatlakozik a sorozathoz, aki egy félelmetes hírszerző ügynök, aki karrierjét az ENSZ BT titkos tengerészeti hírszerzési hivatalának ranglétrájának megmászásával töltötte. Rodlo Talia Perez, az ENSZ BT tengerészgyalogságának kommunikációs egységének nyelvészetre szakosodott tizedese, egy zöldfülű újonc, aki még nem tapasztalta meg a háború igazi pusztítását. Az első évadból visszatérő Laera (Fiona O’Shaughnessy) Soren bizalmasa, felesége és bűntársa. Soren és Laera fia, Kessler (Tylan Bailey) viszonylag békés, bár szokatlan gyermekkorban nőtt fel a Rubble-on.

A Halo-t a SHOWTIME® gyártja a 343 Industries és az Amblin Television együttműködésével. A Halo második évadának producere David Wiener, Steven Spielberg, Darryl Frank és Justin Falvey mellett az Amblin Television. Az Xbox/343 Industries részéről Kiki Wolfkill, a One Big Picture részéről Otto Bathurst és Toby Leslie, a One Big Picture részéről pedig Gian Paolo Varani a gyártásvezető. A sorozat nemzetközi forgalmazását a Paramount Global Content Distribution végzi.

Gyöngyösi Lilla

Gyöngyösi Lilla az ELTE irodalom- és kultúratudomány szakán végzett. Specializációja a szerzői film, a western és az intermedialitás, mániája az önreflexió. Újságíróként és marketingesként dolgozik. A Filmtekercs.hu főszerkesztője.
gyongyosililla@filmtekercs.hu

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com