Hírek

Megvan, mikor indul Magyarországon a Disney+!

disney-plus-logo-disney+

A Disney+, a The Walt Disney Company streaming szolgáltatása idén nyártól 42 országban és 11 új területen indul el. Magyarországon június 14-én indul a szolgáltatás; az is kiderült, mennyibe fog kerülni az előfizetés.

A Disney+ kínálatában a saját gyártású tartalmak mellett több ezer Disney-, Pixar-, Marvel-, Star Wars- és National Geographic-epizód és film található. A gazdag választékban az általános szórakoztatást biztosító Star is képviselteti magát – derül ki a sajtóközleményből.

Az előfizetők számára a Star Warshoz kapcsolódó sorozatok is elérhetőek lesznek majd, úgy mint a Boba Fett könyve és A mandalóri Jon Favreau író–producertől. A Disney+ kínálatban szerepel a Marvel Studios Holdlovag című sorozata is, a főszerepben a Steven Grantet alakító Oscar Isaac-kel. A sorozat egy jámbor ajándékbolti alkalmazottról szól, aki emlékezetkiesésektől és egy másik élet emlékeitől szenved. Emellett a vizuális effektek kategóriájában Oscar-díjra jelölt Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendája című fantasy is elérhető lesz, amelyben olyan népszerű színészek szerepelnek, mint Simu Liu és Awkwafina.

Szintén hozzáférhető lesz a Disney és a Pixar által készített, Oscar-díjra jelölt Luca, a Walt Disney Animation Studios műtermeiből kikerült, Oscar-díjas, a rendkívüli Madrigal család történetét elbeszélő Encanto, valamint az jelmez kategóriában Oscar-díjas Szörnyella, amelyben a legendás Szörnyella de Frászt Emma Stone alakítja.

Az előfizetők az általános szórakoztató tartalmak széles kínálatából válogathatnak: megnézhetik például a a vizuális effektek kategóriájában Oscar-díjra jelölt Free Guyt, a főszerepben Ryan Reynolds-dzal, A Simpson család és A Grace klinika ikonikus sorozatokat, vagy épp a National Geographic-tól a Jeff Goldblum világa című sorozatot. Az első évadban Jeff Goldblum elkalauzolja a nézőket egy szórakoztató, intellektuális, játékos utazásra: a 12 részes sorozat minden epizódjában egy hétköznapi tárgyat, érdekességet vizsgál meg, hogy megmutassa, milyen összefüggések, milyen lenyűgöző tudományos, történelmi ismeretek húzódnak meg a háttérben.

A felhasználók kiváló képminőséget élvezhetnek majd akár négy párhuzamos streamen, valamint korlátlan számú letöltésre – legfeljebb tíz eszközre – lesz lehetőségük,

egyes műsorok esetén pedig beállítható az IMAX Enhanced funkció is. A felhasználók akár hét különböző profil közül is választhatnak. Köztük szerepel a gyerekbarát profil is, amely könnyű navigációt és az életkornak megfelelő, gyermekeknek szóló tartalmakat biztosít.

A szolgáltatást az alábbi árakon lehet majd igénybe venni: a havi előfizetés 2490 forint, az éves előfizetés pedig 24900 forint lesz.

További információk és Disney+ előfizetés a Disneyplus.com oldalon.

Gyöngyösi Lilla

Gyöngyösi Lilla az ELTE irodalom- és kultúratudomány szakán végzett. Specializációja a szerzői film, a western és az intermedialitás, mániája az önreflexió. Újságíróként és marketingesként dolgozik. A Filmtekercs.hu főszerkesztője.
gyongyosililla@filmtekercs.hu

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com