Hírek

Megvan, mikor lesz vége az Utódlásnak?

Egyszer az Utódlás is véget ér. Az HBO nagy sikerű drámájának executive producere nyilatkozta le, hogy hány évadra is számíthatunk még a Roy család történetének bemutatásából.


Hirdetés

A 9 Emmy-díjas Utódlás executive producere egy interjúban arról beszélt, hogy szerinte hány évad is van még a sorozat jövőjében. Georgia Pritchett a The Times-nak mesélt a szakmai és közönségsiker alkotásról, amely szerinte

legfeljebb 5 évadból áll majd, de az is elképzelhető, hogy már 4 évad után elbúcsúzhatunk a Brian Cox és Jeremy Strong vezette bandától.

A dráma még 2018-ban indult útjára, hogy aztán 2019 októberében egy igen csak ütős évadzáróval minden rajongót tűkön ülve hagyjon a folytatásra várva. A történet a fiktív Roy családról szól, akik Amerika legnagyobb média birodalmát igazgatják. A több mint diszfunkcionális família belső viszályoktól és külső támadásoktól hemzsegő mindennapjait sokan egyébként a Murdoch családhoz hasonlítják, noha Jesse Armstrong író szerint nem ennyire egyszerű ez a kérdés.

Királydráma és a nagypolitika – Utódlás

Az Utódlásban Cox és Strong mellett (szintén kiválóan) szerepel Sarah Snook, Kieran Culkin, és Matthew Macfadyen. Az új évad pedig új nagy neveket hoz majd el. A sorozathoz nemrég csatlakozott Adrien Brody, valamint Alexander Skarsgård is, akik tovább emelik majd az amúgy is impozáns szereplőgárda fényét.

A sorozat 3. évada egyébként éppen forog, és várhatón ősszel érkezik majd az HBO platformjaira. Azaz még egy kicsit várnunk kell rá, hogy kiderüljön, hogyan is tovább az előző évadzáró hatalmas csattanója után.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.