Hírek

Mekiket rabol ki Channing Tatum a Roofman című filmben

Channing Tatum egyik érkező filmjében egy bizarr rablót alakít, aki több mint 60 McDonalds éttermet vett célba bűnözői pályafutása során. A Roofmant pedig nem akárki rendezi!

Két napja indult el az idei Berlinale, a filmes világ egyik legrangosabb eseménye. A fesztivál persze ezúttal sem csak a bemutatott filmekről, a díjakról és a vörös szőnyegről szól. A Berlinben tartott seregszemle ugyanis az egyik legnagyobb filmes piac is egyben. Az EFM (European Film Market) évről-évre sorban hozza az ígéretes darabokat, ez pedig 2024-ben sincs másképp, ahogy azt a Deadline összegzője is mutatja.

Az eladásra váró alkotások egyike a Channing Tatum főszereplésével készülő Roofman, amely egy mekiket kirabló férfiról szól majd.

A cím pedig pontosan előre is vetíti, hogy a Jeffrey Manchester nevű egyébként valós figura hogyan is jutott be a gyorséttermekbe. Az azóta elfogott rabló, akit ‘Rooftop Robber’-ként emlegettek éjszaka tört be a McDonald’s éttermeibe, megbújt a mosdókban vagy az irodákban és megvárta, hogy reggel megérkezzenek az ott dolgozók. Ekkor lépett elő fegyverrel, mindenkit beterelt a hűtőhelységbe és szépen kiürítette a kasszákat.

Állítólag több mint 60 mekit vett célba, de minden alkalommal udvarias, higgadt és már-már kedves volt a dolgozókkal.

Ezt a történetet viszi most filmre Channing Tatummal az a Derek Cianfrance, akitől korábban a Kék Valentin, a Túl a fenyvesen vagy A fém hangja című alkotásokat láthattuk. A rendezőtől legutóbb a kisképernyőre érkezett egyébként egy sorozat, ez volt Mark Ruffalo duplázásával az Ez minden, amit tudok című alkotás.

További szerelőkről egyelőre nem tudni, ahogy azt sem, mikor is kerül elénk Tatum udvarias rablója. A színész egyébként végtelenül elfoglalt: a Roofman mellett másik hat munkája is beütemezve vár már. Legközelebb Scarlett Johansson és Woody Harrelson oldalán szerepel majd egy egyelőre cím nélkül futó drámában, amely a 60-as évek űrversenyét ülteti a filmvászonra.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com