Hírek

Mel Gibson készíti A vad banda remake-et

A Warner Bros. bízta meg a feladattal Mel Gibsont. A vad banda azon kultikus westernfilmek egyike, mely a mai nosztalgiamámorban megbízható cím lehet egy újrázásra.


Hirdetés

1969-ben mutatták be Sam Peckinpah eredetijét. Pár törvényen kívüli fickó utolsó nagy szakításáról szól egy iparosodó világban, ahol folyamatosan alakul át körülöttük a világ, melyet ismernek. Hajsza, árulás és az olasz westernekből megmaradt mocsok, vér és kosz hatja át a filmet. Annak idején az egyik legerőszakosabb filmnek titulálták – ezt Mel Gibson minden bizonnyal képes lesz szállítani, csakúgy, mint a film végén lévő brutálisan intenzív akciójelenetet.

A Warner már régóta próbálkozik a feldolgozással.

Egy korábbi forgatókönyvért a Kiképzést és a Haragot is jegyző David Ayer felelt, most viszont Gibson veszi át a stafétát a kevés referenciával rendelkező Bryan Bagbyvel karöltve.

Az 1969-es A vad banda eredeti hősei

Még nem tudni, mikorra tervezik A vad bandát, ugyanis Gibsonnak van még több futó produkciója is. A II. világháborús Destroyer mellett a 2004-es A passió folytatása – egyelőre Feltámadás munkacímmel – is készül Jim Caviezellel a főszerepben. Gibson pedig a színészkedéssel sem állt le, így lehet, hogy 2020-ig nem látunk semmit a bűnözőbrigádból.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés