Hírek

Mel Gibson készíti A vad banda remake-et

A Warner Bros. bízta meg a feladattal Mel Gibsont. A vad banda azon kultikus westernfilmek egyike, mely a mai nosztalgiamámorban megbízható cím lehet egy újrázásra.

1969-ben mutatták be Sam Peckinpah eredetijét. Pár törvényen kívüli fickó utolsó nagy szakításáról szól egy iparosodó világban, ahol folyamatosan alakul át körülöttük a világ, melyet ismernek. Hajsza, árulás és az olasz westernekből megmaradt mocsok, vér és kosz hatja át a filmet. Annak idején az egyik legerőszakosabb filmnek titulálták – ezt Mel Gibson minden bizonnyal képes lesz szállítani, csakúgy, mint a film végén lévő brutálisan intenzív akciójelenetet.

A Warner már régóta próbálkozik a feldolgozással.

Egy korábbi forgatókönyvért a Kiképzést és a Haragot is jegyző David Ayer felelt, most viszont Gibson veszi át a stafétát a kevés referenciával rendelkező Bryan Bagbyvel karöltve.

Az 1969-es A vad banda eredeti hősei

Még nem tudni, mikorra tervezik A vad bandát, ugyanis Gibsonnak van még több futó produkciója is. A II. világháborús Destroyer mellett a 2004-es A passió folytatása – egyelőre Feltámadás munkacímmel – is készül Jim Caviezellel a főszerepben. Gibson pedig a színészkedéssel sem állt le, így lehet, hogy 2020-ig nem látunk semmit a bűnözőbrigádból.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel a Magazin és Moziban rovat szerkesztője. Kedvencei az életszagú, morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok és az igényes blockbusterek.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya