Hírek

Mel Gibson lesz a John Wick sorozat egyik sztárja

Fotó: Invision/AP/REX/Shutterstock

The Continental című sorozat – a John Wick franchise mellékága – első bejelentett sztárszereplője nem más, mint Mel Gibson.

A Starz és a Lionsgate Television gyártásában készül a John Wick mozifranchise első tévés leágazása, a The Continental című sorozat. A sorozat a mozifilmek előzményeit mutatja majd be és három részből áll majd: a filmekben központi szerepet betöltő, a bérgyilkosok világát uraló Continental szállodák eredetével foglalkozik majd, mégpedig egy Winston Scott nevű karakter szempontjából, aki a hetvenes évek véres New Yorkjában készül leszámolásra a hotelt elfoglaló nagystílű bűnözőkkel. Arról még nincs hír, ki játssza a főszereplőt, de egy mellékszereplő színész már megvan: Mel Gibson egy Cormac nevű karaktert alakít majd – írja a Deadline.

Mel Gibson részéről ritkaság, hogy sorozatszerepet vállaljon, ám a John Wick elég nagy franchise ahhoz, hogy jobb belátásra bírja: a három film eddig 600 millió dollárt termelt világszerte és most is zajlik a negyedik és ötödik rész forgatása, az előzőekhez hasonlóan Keanu Reeves-zel a főszerepben.

A három tévés epizód egyenként 90 perc hosszú lesz. Keanu Reeves állítólag nem szerepel benne (bár executive produceri szerepere már felkérték). A sorozat showrunnerei és írói Greg Coolidge és Kirk Ward.

Havasmezői Gergely

Havasmezői Gergely a Filmtekercs egyik alapítója. Történészként és újságíróként végzett, kommunikációs doktoriján dolgozik. Specializációja a film- és mozitechnika, a sci-fi és a társadalmi problémákkal foglalkozó filmek.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com