Hírek

Mel Gibson a Megjött apuci 2-ben

Nemrég született meg Mel Gibson kilencedik gyermeke. A kis Lars most 3 hónapos, édesanyja a sztár fiatal barátnője, Rosalind Ross. Gibsonnak azonban lett egy tizedik kisfia is: Mark Wahlberg. A Megjött apuci 2-ben (kritikánk az első részről) ugyanis Gibson alakítja Wahlberg apját, annak ellenére, hogy csupán 16 év van közöttük.

Véleményed van a cikkről vagy a filmről? Írd meg nekünk kommentben!

Gibson szerint jó, ha az embernek folyton gyerekei születnek, mert fiatal tud maradni, és mindig a kicsik szemével láthatja a világot. Tizedik gyermekének, vagyis Wahlbergnek ennek folytán rengeteg apai jótanácsot ad a forgatáson. Wahlbergnek főleg a 13 éves lánya miatt fő a feje, aki erősen kamaszodik, ennek minden bújával-bajával. „Jól el tudom igazítani e téren, volt már egy csomó kamaszgyerekem” – mondta Gibson az Entertainment Tonightnak adott interjújában.

A Megjött apuci 2 a jól bevált fogással él: a folytatásban rátesznek még egy lapáttal. Wahlberg és Will Ferrell továbbra is rivalizál, de elhatározzák, hogy elássák a csatabárdot, hogy tökéletes karácsonyt hozzanak össze a gyerekeknek. Ekkor betoppan a két nagyapa, a macsó Gibson és a hiperérzékeny John Lithgow, hogy idilli karácsonyi hangulat helyett a duplájára nőjön a feszültség.

UIP Magyarország

Podcast

Hirdetés

Hirdetés