Hírek

Melissa McCarthy ecstasyt tol és muppeteket ver: The Happytime Murders előzetes

Érkezik a Muppet Show felnőtt verziója, Melissa McCarthyval és koromfekete humorral a fedélzeten! Íme a The Happytime Murders első trailere!

Az eredeti Muppet Show-t gyártó Jim Henson Company egy váratlan csavarral tér vissza a Szezám utcába. A film egy olyan világba kalauzol el minket, ahol a muppetek és az emberek együtt élnek. A történet főhőse, Melissa McCarthy egy detektív, aki muppet nyomozótársával igyekszik boldogulni egy drogokkal, prostitúcióval, erőszakkal és bábfigurákkal teli világban.

A film koncepciója ijesztően hasonlít Will Smith Bright című tündéres-zsarus filmjére, de az első trailert látva a The Happytime Murders aligha bocsátkozik majd zavaros rasszallegóriákba. Nagyobb aggodalomra ad okot, hogy a film első blikkre hatalmas tahóságnak tűnik, a produkció rögtön egy R-rated (magyarra lefordítva 18-as karikás) trailerrel nyitott, melyben a lehető legprimitívebb képsorokkal kedveskedtek nekünk.

A filmet Brian Henson rendezte, McCarthy oldalán pedig Maya Rudolph, Joel McHale, és Elizabeth Banks is feltűnik majd. A vígjátékot augusztus 17-én mutatják be a tengerentúlon, hazai premierdátum egyelőre nincs kitűzve.

Papp Atilla

Papp Atilla

Papp Atilla a Budapesti Corvinus Egyetem kommunikáció és médiatudomány szakán végzett, 2018 óta tagja a Filmtekercsnek. Akut celluloidfüggő, a százmilliós blockbustertől a filléres kísérleti filmig minden érdekli.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya