Hírek

Melissa McCarthy ecstasyt tol és muppeteket ver: The Happytime Murders előzetes

Érkezik a Muppet Show felnőtt verziója, Melissa McCarthyval és koromfekete humorral a fedélzeten! Íme a The Happytime Murders első trailere!

Az eredeti Muppet Show-t gyártó Jim Henson Company egy váratlan csavarral tér vissza a Szezám utcába. A film egy olyan világba kalauzol el minket, ahol a muppetek és az emberek együtt élnek. A történet főhőse, Melissa McCarthy egy detektív, aki muppet nyomozótársával igyekszik boldogulni egy drogokkal, prostitúcióval, erőszakkal és bábfigurákkal teli világban.

A film koncepciója ijesztően hasonlít Will Smith Bright című tündéres-zsarus filmjére, de az első trailert látva a The Happytime Murders aligha bocsátkozik majd zavaros rasszallegóriákba. Nagyobb aggodalomra ad okot, hogy a film első blikkre hatalmas tahóságnak tűnik, a produkció rögtön egy R-rated (magyarra lefordítva 18-as karikás) trailerrel nyitott, melyben a lehető legprimitívebb képsorokkal kedveskedtek nekünk.

A filmet Brian Henson rendezte, McCarthy oldalán pedig Maya Rudolph, Joel McHale, és Elizabeth Banks is feltűnik majd. A vígjátékot augusztus 17-én mutatják be a tengerentúlon, hazai premierdátum egyelőre nincs kitűzve.

Papp Atilla

Papp Atilla a Budapesti Corvinus Egyetem kommunikáció és médiatudomány szakán végzett, 2018 óta tagja a Filmtekercsnek. Akut celluloidfüggő, a százmilliós blockbustertől a filléres kísérleti filmig minden érdekli.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com