Hírek

Melissa McCarthy leveleket hamisít – Can You Ever Forgive Me? előzetes

Végre megint nem tucatvígjátékban szerepel Melissa McCarthy. A színésznőt ezúttal egy igaz történetet feldolgozó alkotásban láthatjuk, és igen meggyőzőnek ígérkezik. Előzetest kapott a Can You Ever Forgive Me?.

A megtörtént esetet feldolgozó film Lee Israel azonos címmel megjelent életrajzi könyvére épül. Az adaptáció forgatókönyvét Nicole Holofcener és Jeff Whitty írják. A rendezői székben pedig Marielle Hellert találjuk, akitől két éve egy ígéretes, de összeszedetlen első filmet kaphattunk. Ez volt A tinilány naplója.

A Can You Ever Forgive Me? a ’70-es és ’80-as években kapcsolódik be Israel életébe, akit Melissa McCarthy alakít. Az írónő kimegy a divatból, anyagi problémákkal küzd, a kiadója pedig gyakorlatilag eltanácsolja őt. Az elkeseredett nő azonban hamar új életpályát talál magának, igaz, nem éppen a legális vonalon maradva.

A múlt nagy csillagainak és híres embereinek leveleit hamisítja meg és adja el. Ahogy az persze lenni szokott, egy ideig minden rendben megy, aztán kiderül a dolog, és súlyos következményekkel találja magát szembe a főszereplő.

McCarthy mellett szerepel még a filmben Richard E. Grant, Dolly Wells, Jane Curtin, Ben Falcone, Anna Deavere Smith és Stephen Spinella. A producerek között pedig David Yarnell is ott van, aki közeli jó barátja volt az írónak, így talán a hitelesség is garantált.

A Can You Ever Forgive Me? idén ősszel érkezik a mozikba, mi pedig egészen kíváncsian várjuk a filmet.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.