Hírek

Menő plakáttal adja tudtunkra a Disney, mikor érkezik az Obi-Wan Kenobi sorozat

Ewan McGregor a 2005-ös A Sith-ek bosszújában

Premierdátumot és egy hangulatos plakátot is kapott a hamarosan érkező Obi-Wan Kenobi. A Disney+ sorozata természetesen Ewan McGregor főszereplésével jön. Már nem kell sokat várnunk!

Jó hírrel indul a nap, hiszen a Disney+ soron következő Star Wars sorozata – amelyre sokat talán a legjobban vártak – megkapta a premierdátumát. Tavasszal visszatér Ewan McGregor és néhány korábbi ismerős arc is a képernyőre.

Az Obi-Wan Kenobi ugyanis május 25-én debütál majd.

A 6 részesre tervezett minisorozat történetének pontos részleteiről egyelőre semmit nem tudni, de annyi bizonyos, hogy a kisképernyős alkotás A Sith-ek bosszúja és az Egy új remény között játszódik valamikor.

McGregor mellett viszontlátjuk Hayden Christensent, aki ismét Darth Vader bőrébe bújik. De Joel Edgerton is újfent felbukkan Owen Lars szerepében. Hozzájuk csatlakozik Rupert Friend, Kumail Nanjiani, Maya Erskine, Benny Safdie és Sung Kang is.

Az első hivatalos plakát azonban persze a főszereplő Obi-Wan Kenobira koncentrál.

Kredit: LucasFilm

A sorozat mind a 6 része attól a Deborah Chow-tól érkezik, aki két The Mandalorian epizódot is rendezett, azaz jártas már a Star Wars világában. De dolgozott korábban a Mr. Roboton, a Better Call Saulon, az Amerikai isteneken és Az ember a Fellegvárbanon is.

A kreatív csapatban pedig nem Chow az egyetlen – természetesen a színészeken kívül – akinek köze van a Star Wars univerzumához. Az Obi-Wan Kenobi sorozat ugyanis producerei között tudja a Lucasfilm elnökét, Kathleen Kennedy-t, valamint a szintén a Lucasfilmnél dolgozó Michelle Rejwant is. Úgyhogy tényleg van miért várni az alkotást!

A minisorozat a The Mandalorian és a The Book of Boba Fett után egy újabb, az eddigieknél is sikeresebb megállója lehet a Disney+ saját gyártású munkáinak zuhatagában.

Hiába azonban a május 25-i premierdátum, mivel a Disney+ valamikor csak nyáron indul el Magyarországon, a hazai közönségnek lehet, hogy egy kicsit még várnia kell arra, hogy McGregor felbukkanjon Obi-Wan Kenobiként és azt mondja, hogy „Hello there”.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com