Hírek

Meryl Streep, az őrült boszorkány

AnnaKendrick_ChrisPine_IntoTheWoodsSokáig hihetetlennek tűnt, hogy Meryl Streep alakítja majd az őrült, gonosz boszorkányt, aki az Into the Woods szerelmes hőseinek kalandjait nehezíti meg saját fiatalságának visszaszerzése érdekében.

És most itt van az első bizonyíték. A jelenleg Angliában zajló forgatáson készült fotókat hozott nyilvánosságra minap a Disney, melyek közül minden kétséget kizárólag a Meryl Streepet boszorkányként ábrázoló a legérdekesebb.

A Grimm testvérek meséinek egyvelegéből készülő musicalben egyébként Anna Kendrick és Chris Pine lesz látható majd a főbb szerepekben, de feltűnik még a szó szerint farkasbőrbe bújó Johnny Depp, valamint Emily Blunt is, akit mostanság a héten bemutatott Arthur Newman világában láthatunk.

Az Into the Woods 2014 végén kerül majd az amerikai mozikba, magyarországi forgalomba hozataláról még nincs hír.

MerylStreep_IntoTheWoods

Nardai Dorina

Nardai Dorina a ZSKF szabad bölcsészet, majd az ELTE BTK filmtudomány szakán diplomázott. 2011 óta a Filmtekercs szerkesztőségének tagja. Specializációja a gender témák, a dráma, a krimi, a thriller, valamint a spanyol, francia, német és távol-keleti film.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com