Hírek

Meryl Streep, az őrült boszorkány

AnnaKendrick_ChrisPine_IntoTheWoodsSokáig hihetetlennek tűnt, hogy Meryl Streep alakítja majd az őrült, gonosz boszorkányt, aki az Into the Woods szerelmes hőseinek kalandjait nehezíti meg saját fiatalságának visszaszerzése érdekében.

És most itt van az első bizonyíték. A jelenleg Angliában zajló forgatáson készült fotókat hozott nyilvánosságra minap a Disney, melyek közül minden kétséget kizárólag a Meryl Streepet boszorkányként ábrázoló a legérdekesebb.

A Grimm testvérek meséinek egyvelegéből készülő musicalben egyébként Anna Kendrick és Chris Pine lesz látható majd a főbb szerepekben, de feltűnik még a szó szerint farkasbőrbe bújó Johnny Depp, valamint Emily Blunt is, akit mostanság a héten bemutatott Arthur Newman világában láthatunk.

Az Into the Woods 2014 végén kerül majd az amerikai mozikba, magyarországi forgalomba hozataláról még nincs hír.

MerylStreep_IntoTheWoods

Avatar

Nardai Dorina

Wehli-Nardai Dorina a ZSKF szabad bölcsészet, majd az ELTE BTK filmtudomány szakán diplomázott. 2011 óta a Filmtekercs szerkesztőségének tagja. Specializációja a gender témák, a dráma, a krimi, a thriller, valamint a spanyol, francia, német és távol-keleti film. nardaidorina@filmtekercs.hu

Add Comment

Click here to post a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A melodráma igenis több a túlcsorduló érzelmektől. Viszont ehhez vajon az kell, hogy a szerelem beteljesületlen maradjon?

A VLOGtekercs ehavi adásában Spike Jonze A nő és Marc Webb 500 nap nyár című filmjei kerülnek terítékre. Bemutatjuk, hogy a melodráma (minden felszínes vélemény ellenére) nem feltétlenül süpped középszerűségbe. A két film összehasonlításával kiütköznek a műfajban rejlő lehetőségek, valamint az is, hogy azon túl miben újítanak az alkotók.

Műsorvezetők: Énekes Gábor
Szöveg: Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya