Hírek

Meryl Streep is szerepelhet az új Mary Poppins filmben

meryl_streep Meryl Streep a Disney stúdióval folytat tárgyalásokat a klasszikus Mary Poppins film folytatása, a Mary Poppins Returns egyik szerepének elvállalásáról.

A Variety értesülései szerint az Oscar-díjas színésznő a címszereplő unokatestvérét, Topsyt játszaná a 2018. december 25-én mozikba kerülő filmben. Mary Poppinst pedig Emily Blunt alakítja majd.

Streep a tervek szerint énekelne is a készülő moziban, akárcsak a 2014-es Vadregényben, amelyben szintén Blunt volt az egyik partnere.

A Mary Poppins Returns (Mary Poppins visszatér) című moziban Lin-Manuel Miranda, a bombasikerrel játszott és 11 Tony-díjjal elismert Broadway-musical, a Hamilton szerzője és főszereplője is feltűnik Jack, a lámpagyújtogató szerepében.

Az eredeti Mary Poppins című zenés filmet Julie Andrews főszereplésével 1964-ben mutatták be. A Disney évek óta dolgozik a folytatáson. A csodálatos nevelőnőről szóló új filmeta musicalak terén otthonosan mozgó Rob Marshall (Vadregény, Kilenc, Chicago) rendezi P. L. Travers regényei nyomán.

A musical forgatókönyvét David Magee írta. A film zenéjét Marc Shaiman komponálja, az eredeti betétdalokat szintén Shaiman szerzi a dalszövegíró Scott Wittmannel.

Az első Mary Poppins-regényt 1934-ben publikálta P.L. Travers. Az írónak 1935 és 1988 között hét további regénye jelent meg a nevelőnő és a Banks-család kalandjairól.

A Mary Poppins Returns az 1930-as évek gazdasági válságának idején játszódik Londonban. Jane és Michael Banks már felnőttek és egy családi tragédia után Michael három gyerekével együtt felkeresik egykori nevelőnőjüket, Mary Poppinst.

Hirdetés

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés