Hírek

Meryl Streep is szerepelhet az új Mary Poppins filmben

meryl_streep Meryl Streep a Disney stúdióval folytat tárgyalásokat a klasszikus Mary Poppins film folytatása, a Mary Poppins Returns egyik szerepének elvállalásáról.

A Variety értesülései szerint az Oscar-díjas színésznő a címszereplő unokatestvérét, Topsyt játszaná a 2018. december 25-én mozikba kerülő filmben. Mary Poppinst pedig Emily Blunt alakítja majd.

Streep a tervek szerint énekelne is a készülő moziban, akárcsak a 2014-es Vadregényben, amelyben szintén Blunt volt az egyik partnere.

A Mary Poppins Returns (Mary Poppins visszatér) című moziban Lin-Manuel Miranda, a bombasikerrel játszott és 11 Tony-díjjal elismert Broadway-musical, a Hamilton szerzője és főszereplője is feltűnik Jack, a lámpagyújtogató szerepében.

Az eredeti Mary Poppins című zenés filmet Julie Andrews főszereplésével 1964-ben mutatták be. A Disney évek óta dolgozik a folytatáson. A csodálatos nevelőnőről szóló új filmeta musicalak terén otthonosan mozgó Rob Marshall (Vadregény, Kilenc, Chicago) rendezi P. L. Travers regényei nyomán.

A musical forgatókönyvét David Magee írta. A film zenéjét Marc Shaiman komponálja, az eredeti betétdalokat szintén Shaiman szerzi a dalszövegíró Scott Wittmannel.

Az első Mary Poppins-regényt 1934-ben publikálta P.L. Travers. Az írónak 1935 és 1988 között hét további regénye jelent meg a nevelőnő és a Banks-család kalandjairól.

A Mary Poppins Returns az 1930-as évek gazdasági válságának idején játszódik Londonban. Jane és Michael Banks már felnőttek és egy családi tragédia után Michael három gyerekével együtt felkeresik egykori nevelőnőjüket, Mary Poppinst.

Hirdetés

Hirdetés