Hírek

James Bond pörög a bukmékereknél

A 25. James Bond-film főszerepében ismét Daniel Craig lesz látható, de sokakat érdekel már most, hogy ki lesz a következő 007-es ügynök. Az elmúlt időszakban a fogadóirodák egyre esélyesebbnek látják Cillian Murphyt.

Véleményed van a cikkről vagy a filmről? Írd meg nekünk kommentben!

A következő James Bond-film egy kicsit késik, a tervek szerint áprilisban veszi kezdetét a forgatás. A 25. Bond-film főszerepében ismét Daniel Craig lesz látható, a rendezői székben pedig a True Detective révén szélesebb körben is ismertté vált Cary Joji Fukunaga fog ülni. A legújabb 007-es filmben Daniel Craig mellett feltűnik majd Lea Seydoux, Ralph Fiennes, Naomie Harris és Ben Whishaw is. A film munkacíme pár hete szivárgott ki: Shatterhand. A tervek szerint 2020 áprilisában kerül majd a mozikba.

Sokan teszik fel a kérdést már most: ki lesz a következő James Bond?

A fogadóirodákat érthető módon izgatja a kérdés. A Cinemablend pedig utánanézett a témának. A jelen állás szerint Cillian Murphy esélyei egyre javulnak, ám a listavezető még mindig Tom Hiddleston és Richard Madden. A végső döntést a színész kiválasztásában az Eon Productions executive producere, Barbara Broccoli fogja hozni, akinél állítólag Madden a favorit.

Mlinárik Mariann

Mlinárik Mariann az ELTE-n szerzett MA diplomát filmelmélet és filmtörténet, illetve történelem szakokon. Érdekli a streaming platformok világa. Szívesen készít interjúkat. Szabadidejében fotózik, néhány képe az oldalon is látható.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés