Hírek

Mi minden derül ki a The Batman előzetesből?

Robert Pattinsont sötét lovagként bemutató Matt Reeves-féle The Batman film előzetese egyből nagy érdeklődést keltett. Nem csoda, hiszen a borongós képi világú, bosszúszomjas The Batman eddig elég ígéretes. Nézzük meg, mi minden derül ki belőle!

A DC FanDome szombati eseménye közben közzétett első The Batman előzetes betekintést adott a Matt Reeves-féle Gotham város hangulatába. Reeves kommentárja szerint a film Batman karrierjének második évében játszódik, tehát még viszonylag a történet elején vagyunk, amikor sorban kerülnek elő a hírhedt gonosztevők.

Az előzetes első jelenetében egy figura ragasztószalaggal tekeri be az áldozata arcát. Ő lenne Rébusz (Paul Dano), aki éppen első rejtvényét készíti Batman számára. A karakter teljesen új külsőt kapott, nincs többé kérdőjel, csak a teljesen eltakart arc, meg a maga mögött hagyott nyomasztó rejtvény.

A helyszínre Gordon felügyelő ér ki (Jeffrey Wright), aki megtalálja, majd odaadja a Batmannak szóló üzenetet, aki szemmel láthatóan együttműködik a Gordonnal és a GCPD-vel, ami persze később változhat. Alfred Pennyworthnak, akit Andy Serkis alakít, csak a hangját hallhatjuk az előzetesben. Azonban feltűnik a Zoe Kravitz alakította macskanő. Ennél még érdekesebb a felismerhetetlenné maszkírozott Colin Farrell Pingvinként való megjelenése. A rendező kommentje szerint azonban ez még csak Pingvin egy korai arca, itt még nem az a hírhedt bandavezér, akivé később fog válni.

Matt Reeves azt is elárulta, hogy a legtöbb karakter olyan arcát fogja megmutatni, amit Batman filmekben még nem láthattunk,

illetve hogy az összes szereplő valamiképp kapcsolódni fog egyetlen rejtélyhez, amit Batmannak meg kell oldania. És a sötétebb atmoszféra is eldöntött, de ez már az előzetesből is látszik. Gotham fehérre festett arcú bandája egyenesen a Mad Max – A harag útja harcosait, míg Robert Pattinson fekete melankolikus és bosszúszomjas szemei A hollót, önmagát bosszúként definiáló mondata pedig koreai bosszúfilmek hangulatát idézi.

 

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com