Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Címlapon

Video

Kik a legújabb szereplők a streamingpiacon és vajon melyiküké a jövő? A VLOGtekercs második adásában folytatjuk a seregszemlét és egy kis jövendölgetéssel is készültünk!

Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya

A videó Tóth Nándor Tamás cikke alapján készült.

Hírek

Mia Wasikowska kiesik az égből – itt az Alice Tükörországban első 10 másodperce

alice_tukororszagban_2016Tim Burton 1 milliárd dollárt termelő Alice Csodaországban című 2010-es mozija után itt az első képsor a folytatásból. Alice Tükörországban 2016 nyarán Johnny Depp, Helena Bonham Carter, Mia Wasikowska és Anne Hathaway főszereplésével.

„It’s Time to fall” – vagyis ideje zuhanni, közölte tegnap Twitter oldalán a Disney Studios, és ezzel kezdetét vette az Alice Tükörországban visszaszámlálása. A rövid jelenetben a főszereplő, Alice (Mia Wasikowska) néhány másodpercnyi óraütés után kinyit egy ajtót, majd lezuhan. Valamit azért ad a film várható hangulatából. A második részt egyébként már nem Tim Burton rendezi, hanem James Bobin, a 2011-es Muppets direktora, ami jelezheti, az első rész felemás kritikai sikerét.

Az Alice Tükörországban idehaza június 2-án kerül a mozikba.

Avatar

Sergő Z. András

Sergő Z. András alapító, főszerkesztő-helyettes. Közép-Kelet-Európa, különösen a román újhullám, a délszláv és a magyar film követője. Kedvencei a dokuk, a kamaradarabok, sport- és valláspolitika. sergoandras@filmtekercs.hu

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..