Hírek

Mia Wasikowska kiesik az égből – itt az Alice Tükörországban első 10 másodperce

alice_tukororszagban_2016Tim Burton 1 milliárd dollárt termelő Alice Csodaországban című 2010-es mozija után itt az első képsor a folytatásból. Alice Tükörországban 2016 nyarán Johnny Depp, Helena Bonham Carter, Mia Wasikowska és Anne Hathaway főszereplésével.

„It’s Time to fall” – vagyis ideje zuhanni, közölte tegnap Twitter oldalán a Disney Studios, és ezzel kezdetét vette az Alice Tükörországban visszaszámlálása. A rövid jelenetben a főszereplő, Alice (Mia Wasikowska) néhány másodpercnyi óraütés után kinyit egy ajtót, majd lezuhan. Valamit azért ad a film várható hangulatából. A második részt egyébként már nem Tim Burton rendezi, hanem James Bobin, a 2011-es Muppets direktora, ami jelezheti, az első rész felemás kritikai sikerét.

Az Alice Tükörországban idehaza június 2-án kerül a mozikba.

Sergő Z. András

Sergő Z. András a Filmtekercs.hu alapítója és 2022-ben bekövetkezett haláláig felelős szerkesztője volt. Aktívan követte Közép-Kelet-Európa, különösen a román újhullám, a délszláv és a magyar film eseményeit. Érdeklődési körébe tartoztak a dokuk, a kamaradarabok, a sport- és a valláspolitika.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com