Hírek

Michael Bay egy vagyont költött huncut szexjátékokra

pain-and-gainSzép sikere van a Pain & Gain című thrillervígjátéknak, amelyben Mark Wahlberg és Dwayne Johnson testépítőket alakítanak, akikből botcsinálta bűnözők lesznek. A rendező, Michael Bay több mint 75 ezer dollárt – 17,25 millió forintot – költött huncut szexuális segédeszközökre.

No nem azért, mintha hirtelen szexmániássá vált volna, a Pain & Gain című új filmjéhez kellettek kelléknek. Csakhogy mindet egy szálig hazavitte a stáb. „Nem sajnáltam rá a pénzt, mert arra számítottam, hogy a nagy részét majd visszavásárolja az eladó, hiszen nem bontottuk ki a csomagolást – meséli a rendező. – Csakhogy a forgatás végére az összes cucc eltűnt. Külön filmet is csinálhattam volna arról, ahogy egy-egy munkanap elején a stáb megcsodálja az anatómiailag megdöbbentően korrekt segédeszközöket. Volt, aki egyik ámulatból a másikba esett, mások meg hisztérikusan vihogtak. Számítottam arra, hogy egy-két eszköznek lába fog kelni, de hogy a végére az egész rakomány új gazdára talál, arra nem.”

A Mark Wahlberg és Dwayne Johnson főszereplésével készült Pain & Gain hősei miami testépítők, akik elrabolnak egy üzletembert, hogy pénzt zsaroljanak ki belőle, de minden tervük dugába dől, és útjukat halottak szegélyezik.

A páros kitűnő összjátékán egyébként annyira felbátorodott az HBO, hogy sorozatot is bíztak rájuk. Az egyelőre cím nélküli drámai vígjátékban a Szikla visszavonult sportolót alakít, Wahlberg viszont most nem színészi feladatot kapott, hanem executive producer lesz. Johnson számára ez lesz az első alkalom, hogy tévésorozatban játszik.

UIP Magyarország

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!