Hírek

Michael Bayt egy légkondicionálóval támadták meg

Michael Bay on the set of Transformers: Dark of the Moon in 2011

Egy férfi állítólag „kábítószer hatása alatt” a Tansformers 4 forgatásán hajította a hűtőberendezést a rendező felé. Bay még idejében el tudott hajolni, így nem sérült meg.

 

A jókora elektorinikai szerkezetet is magába foglaló csatára a Transformers: Age of Extinction díszletei között került sor. Robotháború helyett azonban a csata egyik résztvevője maga Michael Bay rendező volt, aki önmagát és stábjának tagjait is megmentette a sérülésektől miután sikerült elvennie a légkondicionálót a valószínűleg bódult állapotban lévő támadó kezéből.

A Paramount szóvivője elmondta, hogy a támadó – feltehetően kábítószer hatása alatt – két társával viharzott be a forgatásra és a berendezéssel Bay fejét célozta meg. Bay még éppen időben hajolt el, majd csavarta ki a légkondicionálót a támadója kezéből, így megakadályozta egy súlyosabb baleset bekövetkezését. A férfit a rendőrség később letartóztatta, két társával együtt.

A Paramount stúdió beszámolója ezek után megcáfolta azokat a korábbi híreket, miszerint Bay-t két testvér támadta meg. (Lásd például a Collider cikkét, ami még arról tudósít, hogy Bay-nek behúztak egyet a forgatáson.) „A számos téves hír ellenére, Bay nem sérült meg a forgatás közben kialakult verekedésben.” – mondta a Paramount.

A Transformers 4 főszerepében Mark Wahlberget láthatjuk majd 2014-ben. A film korábban akkor került címlapra, amikor kiderült, hogy a filmben játszó kínai színészeket egy tévés valóságshow segítségével választják ki – számolt be a The Guardian.

Filmtekercs.hu

A Filmtekercs.hu Magyarország legnagyobb független online filmes lapja és a te kedvenc újságod.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com