Fókuszban Hírek

Michael Fassbender: az új Alien szuperijesztő lesz

michael-fassbenderA forgatás már befejeződött, mégis nagyon keveset tudni a jövő év egyik legjobban várt filmjéről, az Alien: Covenant-ról, de most Michael Fassbender megtörte a hallgatást.

A gyártó stúdió csupán annyit árult el, hogy a Covenant egy távoli bolygók gyarmatosítására szakosodott távolsági űrhajó, melynek legénysége új, csodálatos bolygót talál, amelyről lassacskán kiderül, hogy egyáltalán nem is olyan csodálatos. Ennél többet eddig senki nem mesélt, de most Michael Fassbender szólt. Pedig eredetileg egy másik filmmel kapcsolatban kezdték kérdezgetni.

– Már nagyon szeretném egyben látni, amit csináltunk – nyilatkozta a színész, aki a Prometheus egyetlen túlélőjét, egy emberforma robotot, Davidet alakította, és ezúttal is főszereplő. – Az biztos, hogy ez a film sokkal ijesztőbb lesz a Prometheus-nál, de legalább olyan gazdag látványvilágú lesz. Csak közben mindig azt érzi majd a néző, hogy mindjárt történik valami borzasztó… és ez nagyon beleillik az Alien-filmek stílusába. És főleg: toplistás szuperijesztő lesz!

Hirdetés

Hirdetés