Hírek

Michael Fassbender George Clooney The Department című kémsorozatának főszerepéről tárgyal

Tavasszal indul Londonban a Showtime The Department című sorozatának forgatása, mely az Eric Rochant A legendák hivatala (The Bureau des Légendes) című francia kémsorozatán alapul. A produkció rendezője és egyik producere George Clooney lesz  – a főszerepről pedig éppen Michael Fassbender tárgyal.

Az eredeti, idehaza is vetített francia sorozatban Matthieu Kassovitz alakította Guillaume Debaillyt, a francia titkosszolgálat egy még titkosabb részlegének tagját, aki egy hatéves damaszkuszi küldetés után tér haza. Miközben azon küzd, hogy maga mögött hagyja egykori hamis személyazonosságát és egy szíriai nővel folytatott tiltott viszonyát, azon kapja magát, hogy kettős játékot játszik a részleg és a CIA között. A 2015 és 2020 között futó, öt évadot megélt sorozat nagy sikert aratott Franciaországban az aktuális eseményekre rezonáló geopolitikai kérdések, a nemzetközi helyszínek és a kémkedés pszichológiájának élethű bemutatása miatt.

A sorozat főszerepéről tárgyal most Michael Fassbender, akit legutóbb David Fincher A gyilkos (The Killer) és Taika Waititi A győztes gól (Next Goal Wins) című filmjében láthatták a magyar nézők.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs.hu egyik alapítója, 2020 augusztusáig főszerkesztője. Geográfusként és filmtörténetre specializálódott bölcsészként végzett, PR-, branding- és marketingtanácsadóként dolgozik. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com