Hírek

Michael Fassbender két szerepben is látható lesz az új Alien filmben

fassbender-alien A színész egy friss interjúban megerősítette, hogy a jövő augusztusban érkező Alien: Covenant címen futó legújabb Ridley Scott filmben ezúttal dupla szerepben tűnik majd fel. Fassbender a már megismert David mellett egy Walter nevű robotot is eljátszik majd – írja a comingsoon.

A 20th Century Fox alkotása már az utómunkálatoknál jár, ennek kapcsán adott interjút a színész, amelyben megerősítette, hogy a 2012-es Prometheusban megismert David mellett egy másik android, Walter bőrébe is belebújik. A hírek szerint az újabb trilógiaként működő alkotások második részében Ridley Scott visszatér a gyökerekhez: ismét több horrorelemmel tarkított sci-fit láthat a közönség.

alien-covenant

Az alkotás címe a filmben szereplő űrhajó, a Covenant nevére utal, amelynek legénysége egy kietlen és eleinte csodálatosnak hitt bolygóra lel a galaxis egy távoli részében. A hely azonban egyre sötétebbé és veszélyesebbé válik – egyetlen lakója pedig David, a Prometheus expedíciójának egyedüli túlélője.

Fassbender mellett szerepel még a filmben Katherine Waterston, Danny McBride, Demián Bichir, Jussie Smolett, Amy Seimetz, Carmen Ejogo, Callie Hernandez és Billy Crudup is. Sőt, ha minden igaz, Noomi Rapace is visszatér Dr. Elizabeth Shawként.

Az Alien: Covenant tehát 2017. augusztus 4-én érkezik a mozikba, a rendező ezúttal is Ridley Scott, míg a forgatókönyvet a leginkább szuperhősfilmjeiről ismert Michael Green írja.

Alább pedig még néhány kép a forgatásról.

alien3

alien5

alien4

alien

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com