Hírek

Michael Fassbender is szerepel az egész estés Kung Fury-ban

David Sandberg fél órás rövidfilmje a mozivászonra költözik, ráadásul egy olyan – főképp komoly szerepeiről ismert – színész csatlakozik hozzá, mint Michael Fassbender.

A Kung Fury egy támogatásokból elkészített, a ’80-as évek VHS-akciófilmjeit megidéző és azok bugyutaságait és naivitását karikírozó film volt. A rendőrsztorik és harcművészfilmek inspirálták Sandberget, hogy ezt a hódolattal átitatott paródiát elkészítse. A történetben Kung Fury, a legmenőbb zsaru kénytelen visszamenni a múltba, hogy végezzen Adolf Hitlerrel. Megjelenik még a kelták istene, egy lézerszemű raptor és egy rendőr, aki triceratopsz. A hab a tortán pedig David Hasselhoff betétdala.

A rövidfilm Kickstarteres támogatásokkal jöhetett létre, és hamar rajongókat talált magának. A folytatás előkészületei már zajlanak.

Michael Fassbender tehát egy ilyen agyament projekthez csatlakozott. A sorozatos buktákat szenvedő színész alakításaira sosincs panasz, ám egyre rosszabb filmeket választ magának. Az Alien: Covenant, az Assassin’s Creed, a Daltól dalig és a Hóember egy igazi lejtmenetnek tűnik. Hogy miképp sikerült megnyerni a kétszeres Oscar-jelölt Fassbendert egy ilyen szerepre, az még kétely. A filmhez premierdátum egyelőre nem tartozik.

A Kung Fury-t itt tekinthetitek meg:

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel a Ráadás rovat szerkesztője. Kedvencei az életszagú, morális kérdéseket feszegető filmek – az igényes blockbusterek mellett. Az írás mellett egy filmes rádióműsorban is próbálgatja szárnyait.

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..