Hírek

Michael Fassbender játssza majd a főszerepet Taika Waititi következő filmjében?

Taika Waititi

Michael Fassbender játszhatja Taika Waititi Next Goals Wins című következő filmjének főszerepét.

A Next Goals Wins egy 2014-es dokumentumfilm adaptációja lesz, amit a Tribeca Filmfesztiválon mutattak be, majd elnyerte a Brit Független Filmdíjat a legjobb dokumentumfilmnek járó kategóriában.

A Mike Brett és Steve Jamison által rendezett film középpontjában az amerikai szamoai labdarúgó-válogatott története áll, akik egészen szokatlan módon írták be magukat a sporttörténelembe.

A dokumentumfilm elkészülte előtt a válogatott számos kérést utasított vissza a megfilmesítéssel kapcsolatban. A filmet azonban, a díjakon túl, a közönség is pozitívan fogadta. Most pedig egy újabb film is útban van a nagyvászon felé, aminek forgatókönyvét Waititi mellett Iain Morris, Garrett Basch, Jonathan Cavendish, Andy Serkis és Mike Brett jegyzi.

A forgatás előreláthatólag ősszel kezdődik a Fox Searchlight égisze alatt, és Fassbender valószínűleg Thomas Rongen holland edző szerepén gondolkozik, aki váratlan fordulatokban bővelkedő utat járt be csapatával. A szó szoros és átvitt értelmében egyaránt.

 

Október 18-ától a mozikban Waititi Jojo Rabbit című filmjével találkozhatunk majd, amiben a rendező  képzeletbeli Adolf Hitlerként tűnik majd fel. 2020 elején pedig a tervek szerint a Thor: Love and Thunder munkálataihoz lát majd hozzá.

Mlinárik Mariann

Mlinárik Mariann

Mlinárik Mariann az ELTE-n végzett filmelmélet és filmtörténet, illetve történelem szakon. Érdekli a marketing, a reklám és a streaming platformok világa, specializációja a horror és a társadalmi problémákkal foglalkozó filmek. mlinarikmariann@filmtekercs.hu

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Video

Kik a legújabb szereplők a streamingpiacon és vajon melyiküké a jövő? A VLOGtekercs második adásában folytatjuk a seregszemlét és egy kis jövendölgetéssel is készültünk!

Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya

A videó Tóth Nándor Tamás cikke alapján készült.

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..