Hírek

Michael Keaton Batmanjével itt a The Flash előzetese

Előzetes érkezett a The Flash című DC filmhez is, amely Ezra Miller szupergyors karakterét ülteti a középpontba. No meg visszahozza nekünk Michael Keaton Batmanjét!

Nem Robert Pattinson Batmanje az egyetlen, ami felbukkant a DC legújabb szuperhősfilmjeinek friss előzeteseiben. A The Flash első önálló darabja ugyanis szintén felvonultatja majd a Denevérembert.

Sőt, a készülő alkotás egyszerre két korábbi színészt is visszaültet a fekete jelmezbe: Michael Keaton és Ben Affleck is visszatérnek majd Batmanként.

A multiverzum miatt a film tele lesz megkettőzött karakterekkel, a történet fókuszában azonban természetesen az Ezra Miller megformálta Flash áll majd.

A rendezői székben Andy Muschietti foglal helyet, akitől a két Az-filmet, valamint a Mama című szintén horroros darabot láthattuk. A forgatókönyv mögött pedig Christina Hodson áll, akinek koránt sem új a képregényes terep, hiszen a Ragadozó madarakat is ő írta.

Miller, Keaton és Affleck mellett láthatjuk majd még a filmben Sasha Calle-t, Kiersey Clemons-t, Maribel Verdú-t és Ron Livingstont is. Utóbbi Miller édesapját alakítja, akit korábban Billy Crudup formált meg.

A frissen megjelent előzetes nagy részét Michael Keaton narrálja, aki közel 30 év elteltével bújt ismét Batman bőrébe. És noha az előzetes az arcát még nem mutatja, a karakter puszta megjelenése a szűk másfél perces videóban elég volt ahhoz, hogy felrázza a rajongókat.

A The Flash moziba kerülésére még egy ideig várnunk kell. A film ugyanis csak bő egy év múlva, 2022. novemberének elején érkezik a filmszínházakba.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com