Hírek

Michelle Pfeiffer gyötrődik – Where Is Kyra? előzetes

Az első kritikák szerint a gyásszal küzdő Michelle Pfeiffer élete egyik legjobbját nyújtja a Where Is Kyra? című drámában!

A bevándorló feketékről szóló, független drámáiról (Restless City, Mother of George) ismert Andrew Dosunmu rendező pályája szintet lépett a Where Is Kyra?-val: új filmje két nagy névvel, Michelle Pfeifferrel és Kiefer Sutherland-del a főszerepben érkezik.

A történet Kyra Johnsonról (Pfeiffer) szól, a középkorú, elvált nőről, aki idős anyjához költözik Brooklynba. Munkát keres és próbál megállni a saját lábán, de az anyja meghal, így Kyra minden támasz nélkül marad anyagi és érzelmi értelemben is. Ugyan kezd kibontakozni egy románc a szimpatikus szomszéddal (Sutherland), de Kyra nehezen fogadja el, hogy az egykor tökéletes élete végleg szétesett, és kétségbeesetten ragaszkodik mindahhoz, ami megmaradt belőle.

Michelle Pfeiffer számára, akit néhány év kihagyás után tavaly fontos mellékszerepekben (anyám!, Gyilkosság az Orient expresszen) láthattunk,

igazi nagy visszatérés lehet ez a film.

A mindössze 18 nap alatt leforgatott Where Is Kyra? a tavalyi Sundance-en debütált, azóta még néhány fesztiválon bemutatták, amerikai moziforgalmazásba pedig áprilisban kerül. Magyar bemutatóról nincs hír.

Gyöngyösi Lilla

Gyöngyösi Lilla az ELTE irodalom- és kultúratudomány szakán végzett. Specializációja a szerzői film, a western és az intermedialitás, mániája az önreflexió. Újságíróként és marketingesként dolgozik. A Filmtekercs.hu ötfős szerkesztőcsapatának tagja, a Papírfény rovat felelőse.
gyongyosililla@filmtekercs.hu

Podcast

Hirdetés

Hirdetés