Hírek

Michelle Williams a világűrbe készül

Michelle Williams lesz a főszereplője a Christina McAuliffe történetét feldolgozó The Challenger című filmnek, aminek a középpontjában az 1986-os Challenger űrsikló katasztrófája fog állni.

Christina McAuliffe egy New Hamphshire-i középiskolai tanár volt, akit 11 000 pályázóból választottak ki a Nasa Tanár Az Űrben elnevezésű projektjére, ami az űrprogram iránti közérdeklődést szerette volna növelni. Ő lett volna az első civil az űrben. A terv az volt, hogy a Challenger fedélzetéről ad majd órákat. Sajnos erre nem kerülhetett sor, mert az űrsikló az indítás után 73 másodperccel megsemmisült. Az eseményt az első amerikai űrkatasztrófaként tartják számon.

A film rendezője Martin Zandvliet lesz, a forgatókönyvet Jason Rothwell írja. A forgatási munkálatok a tervek szerint májusban kezdődnek. A már négy alkalommal Oscar-díjra jelölt Michelle Williamset legközelebb a Venomban láthatjuk Tom Hardy oldalán.

 

Mlinárik Mariann

Mlinárik Mariann az ELTE-n szerzett MA diplomát filmelmélet és filmtörténet, illetve történelem szakokon. Érdekli a streaming platformok világa. Szívesen készít interjúkat. Szabadidejében fotózik, néhány képe az oldalon is látható.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com