Hírek

Michelle Williams is képregényhősnek áll: szerepelhet a Venom-filmben

Tom Hardy és Riz Ahmed már biztosan játszik a Pókember spinoffban, Williams most kezdett tárgyalni a Venomról.

Michelle Williams is szerepelhet a Sony-féle Venom-filmben, amely a Pókember egyik legfontosabb gonosztevőjét állítja a középpontba – írja a Hollywood Reporter. A filmet Ruben Fleischer (Zombieland, Gengszterosztag) rendezi, és egyike a Sony kiemelt projektjeinek. A forgatókönyvet Scott Rosenberg (Con Air – A fegyencjárat, Pop, csajok satöbbi) és Jeff Pinkner írja – utóbbi már belekóstolt Pókember világába, hiszen ő írta A csodálatos pókember 2-t is A Setét Torony és az új Jumanji mellett.

A Venom premierdátuma már ismert: 2018. október 5-re tűzték ki. A sztoriról viszont még semmit nem árultak el.

Annyi biztos, hogy Tom Hardy lesz Venom, civil nevén Eddie Brock.

Ha a négyszeres Oscar-jelölt Williams csatlakozik a filmhez, az elég merész váltás lenne a karrierjében, hiszen eddig olyan drámákból volt ismerős, mint A régi város, az Egy hét Marilynnel, a Blue Valentine vagy a Túl a barátságon. A színésznő igyekszik elkerülni a nagyköltségvetésű, látványorientált filmeket, ez alól csak az Óz, a hatalmas volt kivétel.

Michelle Williams az Óz, a hatalmasban

Williamst az amerikai nézők legközelebb Todd Haynes misztikus drámájában, a Wonderstruckban láthatják, mi pedig Hugh Jackman oldalán A legnagyobb showman (The Greatest Showman) című musicalben idén decemberben.

Gyöngyösi Lilla

Gyöngyösi Lilla

Gyöngyösi Lilla az ELTE irodalom- és kultúratudomány szakán végzett. Specializációja a szerzői film, a western és az intermedialitás, mániája az önreflexió. Újságíróként és marketingesként dolgozik. A Filmtekercs.hu ötfős szerkesztőcsapatának tagja, a Papírfény rovat felelőse.
[email protected]

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya