Hírek

A Hill-ház rettegése folytatódik – Midnight Mass előzetes

Mike Flanagan A Hill-ház szelleme (The Haunting of Hill House) sorozat sikerével kiérdemelte a horror-rajongók figyelmét, legújabb sorozatának, a Midnight Mass-nek az előzetese pedig olyan, amitől egy pillanatra megdermed a levegő.

A Netflix a korábbi két Flanagan-sorozat után a Midnight Mass című, nem kevésbé ijesztő sorozatát mutatja be. A Haunting of… széria, azaz a The Haunting of Hill House (A Hill-ház szelleme) és a The Haunting of Bly Manor (A Bly-udvarház szelleme) sikere után ez nem meglepő, főleg hogy a Midnight Mass előzetese egy újabb alapos borzongást sejtet.

Mike Flanagan legújabb sorozata ezúttal egy teljesen elzárt szigeten élő közösség történetét mutatja be.

Ott kapcsolódunk be a történésekbe, amikor egy megszégyenített fiatalember (Zach Gilford) és egy karizmatikus pap (Hamish Linklater) becsatlakozik a közösség életébe. Azt nem tudni, hogy a pap feltűnését miért követik a szigeten mindenféle megmagyarázhatatlan események, melyek csodaként is értelmezhetőek, ám az tény, hogy a kis közösségben fellángol a vallási hév. De vajon milyen következményei lesznek ezeknek a furcsa jelenségeknek?

A sorozat társalkotója és egyben egyik szereplője Flanagan felesége, Kate Siegel. Mellette szerepel még Rahul Abburi, Crystal Balint, Matt Biedel, Alex Essoe, Annarah Cymone, Annabeth Gish, Rahul Kohli, Kristin Lehman, Robert Longstreet, Igby Rigney, Samantha Sloyan, Henry Thomas és Michael Trucco.

A sorozat Christopher Pike The Midnight Club című 1994-es regényének adaptációja, de magába foglalja Christopher Pike más regényeinek motívumait is.

Mike Flanagan azt nyilatkozta, hogy ez a projekt eddig a kedvence és egyben a legszemélyesebb alkotása is. Továbbá beszélt arról is, hogy ugyan a sorozatban vannak természetfeletti jelenségek, a legijesztőbb dolgok mégis azok, amik az emberi természet szülöttei. Ezenkívül szó lesz a hitről, ami valóban egy nagy talány, hogy miként tud megszületni a legnagyobb sötétségben és fényként vezérelni.

A Midnight Mass bemutatója 2021. szeptember 24-én lesz a Netflixen.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com