Hírek

Míg Roberts és Clooney el nem választ – Beugró a Paradicsomba előzetes

Beugró-a-Paradicsomba-Julia-Roberts-George-Clooney

Rég elvált, de azóta is egymásra neheztelő párt alakít Julia Roberts és George Clooney a Beugró a paradicsomba című romantikus vígjátékban, ahol lányuk esküvőjét akarják megakadályozni.

Ősszel újra átélhetjük a Mamma Mia hangulatot! Legalábbis valami ahhoz hasonlót, hiszen az Abba számokból összeállított musical második részének rendezője, Ol Parker új filmmel jelentkezik. A Beugró a Paradicsomba (Ticket to Paradise) bár nem musical, annál inkább romantikus és még inkább komikus mesés trópusi környezetbe illesztve. Az előzetesben már a két főszereplő parázsló csipkelődéseit is láthatjuk, ugyanis

Julia Roberts és George Clooney férj és feleségből lett örök ellenségeket alakítanak a Beugró a Paradicsomba című filmben.

A párosnak szövetkeznie kell, hogy megakadályozzák lányuk (Kaitlyn Dever) elhamarkodott esküvőjét Balin. A hirtelen jött házasodásban saját hibájukat vélik viszont látni, amire mindketten fanyalogva gondolnak vissza. Ahogy az lenni szokott a hasonló romkomokban, a csíny kiderül, és Robertsnek és Clooney-nak már nem csak egymással, de lányuk haragjával is meg kell küzdeniük. Kár lenne bízni benne, hogy a Beugró a Paradicsomba összetett fordulatai miatt lesz izgalmas (a forgatókönyvet egyébként Parker írta Daniel Pipskivel). Az előzetesből is látszik, hogy a hangsúly a két főhős dinamikáján lesz, ami az eddig látottak alapján maradéktalanul megvan.

A két színész nem először dolgozik együtt: az Ocean’s Eleven és az Ocean’s Twelve filmek után 2016-ban a Pénzes cápában is egymás oldalán játszottak. Julia Roberts ráadásul Clooney rendezőként jegyzett első filmjében, az Egy veszedelmes elme vallomásaiban is szerepelt.

A filmet Ausztráliában forgatták, de a gyártás nem volt problémamentes. Mindössze két forgatási hét volt hátra, amikor a produkció januárban leállt a stábban rohamosan terjedő koronavírusjárvány miatt. Csaknem három hónap szünet után végül elkészült a film, amit október 20-ától láthatunk a magyar mozikban is.

Nagy Tibor

Nagy Tibor jelenleg az ELTE-n tanul Filmtudomány mesterszakon. Kedvenc műfajai a klasszikus hollywoodi gengszter- és westernfilm. Különös figyelmet fordít az izraeli filmekre és a vallási témákra.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!