Hírek

Mike Flanagan rendezi a Ragyogás folytatását

Mike Flanagan a Gerald’s Game után visszatér Stephen King világába, és elkészíti Stanley Kubrick kultikus Ragyogásának folytatását, ami Doctor Sleep címmel kerül majd 2019 szeptember 6-án a mozikba – olvastuk a Hollywood Reporteren.

A film Stephen King 2013-as regényét, az Álom doktort adaptálja, mely a már felnőtt Danny Torrance-t kíséri, aki a coloradói hotelben gyerekkorában történtek traumájával és az alkoholizmussal küzd. Már az első részben felfedezett képességét a mostani történetben alkalma nyílik használni.

Véleményed van a cikkről vagy a filmről? Írd meg nekünk kommentben!

Flanagan legutóbbi King adaptációja a Gerald’s Game a Netflixen mutatkozott be, és általánosan népszerűségnek örvendett. A direktor korábban olyan horrorokkal szerzett nevet, mint a Oculus, a Mielőtt felébredek vagy az Ouija: A gonosz eredete.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs.hu egyik alapítója, 2020 augusztusáig főszerkesztője. Geográfusként és filmtörténetre specializálódott bölcsészként végzett, PR-, branding- és marketingtanácsadóként dolgozik. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek.