Hírek

Mike Flanagan rendezi a Ragyogás folytatását

Mike Flanagan a Gerald’s Game után visszatér Stephen King világába, és elkészíti Stanley Kubrick kultikus Ragyogásának folytatását, ami Doctor Sleep címmel kerül majd 2019 szeptember 6-án a mozikba – olvastuk a Hollywood Reporteren.

A film Stephen King 2013-as regényét, az Álom doktort adaptálja, mely a már felnőtt Danny Torrance-t kíséri, aki a coloradói hotelben gyerekkorában történtek traumájával és az alkoholizmussal küzd. Már az első részben felfedezett képességét a mostani történetben alkalma nyílik használni.

Flanagan legutóbbi King adaptációja a Gerald’s Game a Netflixen mutatkozott be, és általánosan népszerűségnek örvendett. A direktor korábban olyan horrorokkal szerzett nevet, mint a Oculus, a Mielőtt felébredek vagy az Ouija: A gonosz eredete.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs főszerkesztője és egyik alapítója. Geográfusként végzett, majd szabadúszóként írt. Miközben filmes diplomáján is dolgozik, saját PR ügynökségét építi. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek. kataorsolya@filmtekercs.hu

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A szuperhősök már ezerszer megmentették a világot a moziban. Mi a helyzet a tévével?

A VLOGtekercs ebben a hónapban a képregényadaptációk közül azokkal foglalkozik, amik nem a mozit célozzák. A tévében és a streaming-szolgáltatókon sorra érkeznek azok a képregényfeldolgozások amik valamilyen módon különlegesek, ráadásul nem csak saját kategóriájukban. A szuperhősök már meghódították a teljes popkultúrát, beleértve a kiképernyőt is, most megmutatjuk, hogyan!

Műsorvezető: Németh Míra

Szöveg: Vida László

Vágó: Nagy Tibor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya