Hírek

Mike Flanagan rendezi a Ragyogás folytatását

Mike Flanagan a Gerald’s Game után visszatér Stephen King világába, és elkészíti Stanley Kubrick kultikus Ragyogásának folytatását, ami Doctor Sleep címmel kerül majd 2019 szeptember 6-án a mozikba – olvastuk a Hollywood Reporteren.

A film Stephen King 2013-as regényét, az Álom doktort adaptálja, mely a már felnőtt Danny Torrance-t kíséri, aki a coloradói hotelben gyerekkorában történtek traumájával és az alkoholizmussal küzd. Már az első részben felfedezett képességét a mostani történetben alkalma nyílik használni.

Flanagan legutóbbi King adaptációja a Gerald’s Game a Netflixen mutatkozott be, és általánosan népszerűségnek örvendett. A direktor korábban olyan horrorokkal szerzett nevet, mint a Oculus, a Mielőtt felébredek vagy az Ouija: A gonosz eredete.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs főszerkesztője és egyik alapítója. Geográfusként végzett, majd szabadúszóként írt. Miközben filmes diplomáján is dolgozik, saját PR ügynökségét építi. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek. kataorsolya@filmtekercs.hu

FM ‘tekercs Podcast

 

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..