Hírek

Mike Tyson felfedezőjét játssza Bruce Willis

A Cornerman című bokszfilm másik főszerepét még nem osztották ki.

Bruce Willis játssza Mike Tyson felfedezőjét és edzőjét a Cornerman című filmben – írja a Variety.com. A szereposztást hétfőn hozták nyilvánosságra. A filmet a Homeland-sorozat rendezőként debütáló színésze, Rupert Friend forgatja.

A Cornerman a ’80-as évek New Yorkjában játszódik, amikor a bokszlegendákat edző Cus D’Amato (Willis) felfedezi a 13 éves Tysont.

A fiatal bokszoló szerepét még nem osztották ki. A forgatás ősszel kezdődik.

„A történet két fergeteges tehetség egymás iránti mély szeretetéről szól. Mindketten elég bátrak ahhoz, hogy megosszák egymással félelmeiket és ezzel egyre jobb teljesítményre sarkallják egymást” – fogalmazott közleményében a rendező. Hozzátette: filmje arról is szól, hogy küzdeni kell azért, amiben hiszünk,

és felveti annak kérdését, hogy valójában mit is jelent az erő.

Mike Tyson volt 20 évesen a legfiatalabb nehézsúlyú bokszoló, aki valaha világbajnokságot nyert. Versenyzői pályafutása 1985-től 2005-ig tartott. Közben 1992-ben három évig börtönben ült, miután szexuális erőszak miatt elítélték. Tyson tagadta a vádat. A börtönben áttért az iszlám hitre.

A nehézsúlyú profi bajnokról 1995-ben Uli Edel forgatott tévéfilmet, amelyet Acélököl – Tyson címmel mutattak be. Életéről dokumentumfilmek is készültek.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com