Hírek

Mikkelsennek a szemvédő is jól áll – Polar előzetes

Megérkezett Mads Mikkelsen Netflixes projektjének, a Polar trailere. A Victor Santos Polar: Came from the Cold című képregényéből készített adaptációban a dán színész a világ egyik legjobb bérgyilkosát alakítja, aki szeretné visszavonulása után élvezni a nyugalmat. Korábbi megbízója azonban úgy véli, inkább békében kellene nyugodnia…

A nyugdíjas évek bérgyilkoséknál csak legritkább esetben szoktak pihentetőek lenni – nincs ez másképp Jonas Åkerlund filmjében sem, amit Jayson Rothwell írt. A film nem összekeverendő Mikkelsen másik hűvös premierjével – az Arctic is idén érkezik.

A január 25-én érkező film további szerepeiben Vanessa Hudgens, Katheryn Winnick, Matt Lucas, Ruby O. Fee, Fei Ren, Anthony Grant, Josh Cruddas, Robert Maillet, Julian Richings, Johnny Knoxville és Richard Dreyfuss lesz látható.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs főszerkesztője és egyik alapítója. Geográfusként végzett, majd szabadúszóként írt. Miközben filmes diplomáján is dolgozik, saját PR ügynökségét építi. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek. kataorsolya@filmtekercs.hu

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A szuperhősök már ezerszer megmentették a világot a moziban. Mi a helyzet a tévével?

A VLOGtekercs ebben a hónapban a képregényadaptációk közül azokkal foglalkozik, amik nem a mozit célozzák. A tévében és a streaming-szolgáltatókon sorra érkeznek azok a képregényfeldolgozások amik valamilyen módon különlegesek, ráadásul nem csak saját kategóriájukban. A szuperhősök már meghódították a teljes popkultúrát, beleértve a kiképernyőt is, most megmutatjuk, hogyan!

Műsorvezető: Németh Míra

Szöveg: Vida László

Vágó: Nagy Tibor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya