Hírek

Mikkelsennek a szemvédő is jól áll – Polar előzetes

Megérkezett Mads Mikkelsen Netflixes projektjének, a Polar trailere. A Victor Santos Polar: Came from the Cold című képregényéből készített adaptációban a dán színész a világ egyik legjobb bérgyilkosát alakítja, aki szeretné visszavonulása után élvezni a nyugalmat. Korábbi megbízója azonban úgy véli, inkább békében kellene nyugodnia…

A nyugdíjas évek bérgyilkoséknál csak legritkább esetben szoktak pihentetőek lenni – nincs ez másképp Jonas Åkerlund filmjében sem, amit Jayson Rothwell írt. A film nem összekeverendő Mikkelsen másik hűvös premierjével – az Arctic is idén érkezik.

A január 25-én érkező film további szerepeiben Vanessa Hudgens, Katheryn Winnick, Matt Lucas, Ruby O. Fee, Fei Ren, Anthony Grant, Josh Cruddas, Robert Maillet, Julian Richings, Johnny Knoxville és Richard Dreyfuss lesz látható.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs főszerkesztője és egyik alapítója. Geográfusként végzett, majd szabadúszóként írt. Miközben filmes diplomáján is dolgozik, saját PR ügynökségét építi. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek. kataorsolya@filmtekercs.hu

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Címlapon

Video

Kik a legújabb szereplők a streamingpiacon és vajon melyiküké a jövő? A VLOGtekercs második adásában folytatjuk a seregszemlét és egy kis jövendölgetéssel is készültünk!

Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya

A videó Tóth Nándor Tamás cikke alapján készült.

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..