Hírek

Mikkelsennek a szemvédő is jól áll – Polar előzetes

Megérkezett Mads Mikkelsen Netflixes projektjének, a Polar trailere. A Victor Santos Polar: Came from the Cold című képregényéből készített adaptációban a dán színész a világ egyik legjobb bérgyilkosát alakítja, aki szeretné visszavonulása után élvezni a nyugalmat. Korábbi megbízója azonban úgy véli, inkább békében kellene nyugodnia…

A nyugdíjas évek bérgyilkoséknál csak legritkább esetben szoktak pihentetőek lenni – nincs ez másképp Jonas Åkerlund filmjében sem, amit Jayson Rothwell írt. A film nem összekeverendő Mikkelsen másik hűvös premierjével – az Arctic is idén érkezik.

A január 25-én érkező film további szerepeiben Vanessa Hudgens, Katheryn Winnick, Matt Lucas, Ruby O. Fee, Fei Ren, Anthony Grant, Josh Cruddas, Robert Maillet, Julian Richings, Johnny Knoxville és Richard Dreyfuss lesz látható.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs főszerkesztője és egyik alapítója. Geográfusként végzett, majd szabadúszóként írt. Miközben filmes diplomáján is dolgozik, saját PR ügynökségét építi. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek. [email protected]

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A sorozatok lényege, hogy nincs meghatározott végük… Ezzel vitatkoznánk!

A 2010-es évektől folyamatosan nő a televíziós és streaming sorozatok száma, köztük pedig az előre meghatározott véggel rendelkező egyévados szériák, vagyis a minisorozatok is egyre nagyobb hangsúlyt kapnak. Nem tudod mi a különbség antológia-, mini- és limitált széria között? Akkor ez a te videód!

A VLOGtekercs stábja ebben a hónapban a minisorozatok formai jegyeit és történelmét járja körbe. Számos ismert és kevésbé ismert sorozatpéldával azokra a kérdésekre kerestük a választ, hogy miért éri meg a nézőnek minisorozatot nézni és milyen előnyei származhatnak az alkotónak a minisorozat formátumból.

Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor

Vágó: Énekes Gábor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya