Hírek

Mikor érkezik a Hatalmas kis hazugságok?

Nicole Kidman szilveszter este beugrott a CNN-be és elkotyogott egy fontos infót a Hatalmas kis hazugságokról.

Férje, Keith Urban oldalán ugrott be Nicole Kidman a CNN New Year’s Eve Live with Anderson Cooper and Andy Cohen című műsorába. Cohen kérdésére, hogy mikor érkezik az HBO nagysikerű szériájának, a Hatalmas kis hazugságok második évada, Kidman csak annyit mondott: „Úgy tűnik, júniusban. Azt hiszem, júniusban.”

A Hatalmas kis hazugságok 2017 tavaszán debütált az HBO-n. A második évad történetéről nem sokat tudni, hiszen az első évad alapjául szolgáló Liane Moriarty regény története lezárult. Ami biztos, hogy a szereplők között feltűnik majd Meryl Streep is, és visszatér Laura Dern, Jeffrey Nordling, Zoë Kravitz, James Tupper és Adam Scott is.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs főszerkesztője és egyik alapítója. Geográfusként végzett, majd szabadúszóként írt. Miközben filmes diplomáján is dolgozik, saját PR ügynökségét építi. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek. kataorsolya@filmtekercs.hu

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..