Hírek

Mikor érkezik a Hatalmas kis hazugságok?

Nicole Kidman szilveszter este beugrott a CNN-be és elkotyogott egy fontos infót a Hatalmas kis hazugságokról.

Férje, Keith Urban oldalán ugrott be Nicole Kidman a CNN New Year’s Eve Live with Anderson Cooper and Andy Cohen című műsorába. Cohen kérdésére, hogy mikor érkezik az HBO nagysikerű szériájának, a Hatalmas kis hazugságok második évada, Kidman csak annyit mondott: „Úgy tűnik, júniusban. Azt hiszem, júniusban.”

A Hatalmas kis hazugságok 2017 tavaszán debütált az HBO-n. A második évad történetéről nem sokat tudni, hiszen az első évad alapjául szolgáló Liane Moriarty regény története lezárult. Ami biztos, hogy a szereplők között feltűnik majd Meryl Streep is, és visszatér Laura Dern, Jeffrey Nordling, Zoë Kravitz, James Tupper és Adam Scott is.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs főszerkesztője és egyik alapítója. Geográfusként végzett, majd szabadúszóként írt. Miközben filmes diplomáján is dolgozik, saját PR ügynökségét építi. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek. [email protected]

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya