Hírek

Miles Teller főszereplésével forog újra a Garni-zóna

Taylor Hackford 1982-es, Oscar-díjas romantikus drámája, a Garni-zóna remake-je a Paramount tervei szerint modern köntösben jelenik meg, melyben Richard Gere helyét Miles Teller veszi majd át.

A fiatal színész a Damien Chazelle által rendezett Whiplashben már korábban megmutatta tehetségét, és nemrégiben a Top Gun folytatásában azt is bizonyította, hogy egy blockbusterben is helye tud lenni. Testhezállónak tűnik számára a szerep, hiszen a Whiplash dobos Andrewja épp olyan céltudatos és eltökélt, mint a Richard Gere által alakított Zack Mayo, a fiatal tengerésztiszt, aki a pilótaképző kihívásaival néz szembe a saját céljainak elérése érdekében a Garni-zóna című filmben, sőt mindkettejüket egy szigorú tanár terelgeti a megfelelő irányba.

A Deadline információi szerint a Garni-zóna újrázáshoz Dana Fox írja a forgatókönyvet, aki korábban a 2021-es 101 kiskutya eredettörténetért, a Szörnyelláért volt felelős. Arról egyelőre nincs hír, hogy ki lesz majd Teller partnere, azaz ki kapja meg Debra Winger híres szerepét, ahogy arról sem, hogy mikorra készül el a remake.

Miles Teller a közeljövőben az Apple TV készülőben lévő filmjében, a The Gore-ben lesz látható, Anya Taylor-Joy partnereként.

Kéri-Keller Szilvia

Kéri-Keller Szilvia magyar-angol szakos bölcsészként végzett az SZTE-n, később pedig vizuális kultúratudományból szerzett diplomát. Cikkei korábban az Apertúrában és Apertúra Magazinban jelentek meg, filmek terén mindenevő, 2023-tól a Filmtekercs tagja.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com