Hírek

Milla Jovovich a Hellboy-reboot főgonosza

Miután Guillermo Del Toro anyagi okok miatt képtelen volt elkészíteni Pokolfajzat-sorozatának harmadik részét – holott a stáb és a rajongók egyaránt szerették volna –, a Universal úgy döntött, hogy újrázza a franchise-t. Jelenleg az ördögfióka ellenfelét találták meg Jovovich személyében.

Jövőre érkezik az egyszerűen Hellboyként hívott film, melynek negatív karakterét A kaptár-filmek sztárja, a jobb napokat is megélt Milla Jovovich játssza majd. Nem a legjobb ajánlólevél, hogy az utóbbi években alig színészkedő ex-modell ilyen szerepet tölt majd be, de azért várjuk ki a végét. Jovovich bár nem a színészi képességeiről híres, azért tudott a 90-es évek végén jó alakításokat nyújtani, legfőképpen a Jeanne d’Arc, az Orléans-i szűzben.

Egy főgonosz természetesen egészen más kaliber,

de Jovovich könnyen előrukkolhat egy kemény és veszélyes figurával. Nimue, a vérkirálynő pedig már a nevével ezekre a tulajdonságokra utal. Természetesen, hogy a végső eredményért Neil Marshall rendező felel, akinek két csatával duzzasztott Trónok harca részen kívül a The Descent – A barlang című filmet is köszönhetjük.

A címszereplőt a legfőképpen mellékalakokat játszó David Harbour (Stranger Things) játssza majd, illetve professzor nevelőapját Ian McShane (American Gods) alakítja. A Hellboy várhatóan 2018-ban érkezik a mozikba.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel 2017-ben csatlakozott a Filmtekercs szerkesztőségéhez, 2018 és 2022 között szerkesztőként segítette a lap mindennapi működését. Bár celluloid-mindenevő, kedvencei a morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok, az igényes blockbusterek, emellett szenvedélyes katasztrófaturista is, így nincs olyan egy-kétpontos film, amely ne keltené fel az érdeklődését.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com