Hírek

Minden, amit egyelőre tudunk Clint Eastwood utolsó filmjéről

Utolsó rendezésére készül Clint Eastwood, Hollywood egyik legnagyobb ikonja. A színész-rendező egy tárgyalótermi drámával köszön el a közönségtől, amelynek már meg is vannak a főszereplői. Ezeket tudjuk eddig a Juror #2 című filmről.

Noha nem először merül fel, hogy Clint Eastwood végleg kiszáll a rendezői székből, most úgy tűnik, hogy valóban utolsó filmjére készül a mester.

Több mint 70 szereppel és 40 rendezéssel a háta mögött egy tárgyalótermi drámával, a Juror #2-vel búcsúzik tőlünk Clint Eastwood.

Az izgalmasnak ígérkező thriller egy modern-kori tárgyalásról és annak esküdtszékéről szól. A történetben a kettes számú esküdt az ügy tárgyalása során ébred rá, hogy a szóban forgó cserbenhagyásos gázolást, amelyben az áldozat életét is vesztette valójában ő követte el. Vélhetően elmenekült a helyszínről és a tárgyalás képei és a történet felidézése ébreszti majd rá, hogy kvázi a saját bűncselekményét kell elbírálnia, miközben valaki más ül a vádlottak padján. Úgy próbálja meg tehát elérni, hogy felmentsék az ártatlan vádlottat, hogy közben ne terelje magára a gyanút semmi esetre sem.

Szerintünk ezek a legjobb Clint Eastwood-rendezések!

Az esküdtre pedig már meg is van a színész: Nicholas Hoult alakítja majd a film főszereplőjét, míg a vád képviselőjét Toni Collette formálja meg. A két sztáron kívül egyelőre nincsenek további nevek a projekthez, bár az IMDb alapján, ahogy azt már megszokhattuk tőle, Eastwood is felbukkan majd a saját rendezésében.

A forgatókönyv pedig az elsőfilmes Jonathan Abrams-től érkezik majd.

A Juror #2-höz nincs még premierdátum, de vélhetően az év vége előtt megkezdődnek a film előmunkálatai.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com