Hírek

Minden, amit tudni akartál Steven Spielberg-ről – Spielberg előzetes

Megérkezett a Steven Spielberg életét és munkásságát feldolgozó Spielberg előzetese! Az HBO dokumentumfilmjét Susan Lacy rendezte, aki pedig számít Hollywoodban, megszólal benne.

Egészestés dokumentumfilmmel ünneplik Steven Spielberg munkásságát. A nemes egyszerűséggel Spielberg címen futó alkotást a többszörösen díjazott Susan Lacy rendezte. A film mélyen belenyúl a rendezőóriás alkotásaiba, megszólaltatva megannyi szakmabelit.

A majd’ 50 éve alkotó Spielberg és a dokumentumfilmet készítő Lacy közel 30 órán át beszélgetett magánéleti és szakmai történetekről. Hogyan választotta a filmezést, hol tanult, a korai alkotásai, a rendezői szokásai, kapcsolatok a színészeivel: minden egy helyen, amit tudnál akartál Spielbergről.

A beszélgetések mellett eredeti felvételek, kimaradt jelenetek, kulisszák mögötti titkok színesítik egy kivételesen sikeres életút bemutatását. Családtagok, barátok, kollégák – több mint 80 embert láthatunk majd felszólalni az alkotásban. Többek között olyan ikonikus sztárokat is, mint Martin Scorsese, Tom Hanks, Leonardo Di Caprio, Cate Blanchett, Liam Neeson és tényleg sorolhatnánk napestig.

Az előzetes önmagában is szívmelengető, hiszen tökéletes egyensúlyban vetíti előre, mire is számíthatunk majd, miközben felfrissíti bennünk filmes élményeink egy részét.

A Spielberg október 7-én kerül az HBO műsorára.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=69&v=dSdSYmXCPXU

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com