Hírek

Mindenki kedvenc Mark Darcyja végre akciófilmben is látható lesz

Colin-Firth-colin-firth-19906308-1600-1200Először alakít akcióhőst a filmvásznon Colin Firth: az Oscar-díjas brit színész titkos ügynököt játszik egy kémfilmben.

A Matthew Vaughn rendezésében és Mark Millar képregénye nyomán készülő Kingsman: The Secret Service októberben kerül a mozikba. A szereposztásban Michael Caine és Samuel L. Jackson is feltűnik. A filmben Firth barátságos titkos ügynököt játszik, aki egy kamaszt avat be a mesterség fortélyaiba.

Vaughn, aki korábban a Ha/Ver és az X-Men: Az elsők című filmet is rendezte, az Entertainment Weeklynek adott interjújában arról beszélt, hogy nagyon hiányoztak neki és Millernek gyerekkoruk kémfilmjei, amelyekből nem hiányzott a humor sem. A rendező nem ismeretlen a kémfilmek világában, hiszen társ-forgatókönyvírója volt Az adósság című filmnek.

A főszerepben látható Firth a lapnak nyilatkozva felidézte: Vaughn azért választotta éppen őt, mert úgy vélte, róla aztán senki sem képzelné, hogy elbánik a gonoszokkal. A rendező azonban alaposan felkészítette a sztárt a munkára: Jackie Chan edzői dolgoztak vele fél éven át. „Olyan csapatom volt, akik a szakma csúcsát alkotják, és nagyon felkészültek” – mesélte.

Vaughn azt akarta, hogy a minél hitelesebb alakítás érdekében maga Firth szerepeljen az akciójelenetekben is. A színész elárulta, hogy ennek örömére szerzett is néhány kék foltot és egy foga is eltört.

A király beszédének Oscar-díjas sztárja nagyrabecsüléssel beszélt a film fiatal színészéről, Taron Egertonról. Elmondta, hogy szerette a mentor szerepét, ugyanakkor ő is tanult kollégájától: „Taron képességei néhány téren olyan nagy hatással voltak rám, hogy én éreztem magam tanítványnak” – szólt elismerően Firth.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com