Hírek

Mindenkiből lehet (újra) hős – A Netflix bejelentette, érkezik a folytatás

mindenkiből-lehet-hős-YaYa-Gosselin

A Netflix Twitteren jelentette be, hogy a magas nézőszámok miatt már fejlesztik is a Mindenkiből lehet hős gyerekfilm folytatását.

A Collider értesülései szerint a Netflix bejelentette, hogy tervezik a Mindenkiből lehet hős folytatását. Robert Rodriguez családi kalandfilmje december 25-étől elérhető a streamer platformján.

Kémkölykök, kütyük helyett szupererővel – Mindenkiből lehet hős

A Netflix Twitteren közzé tett rövid ismertetője szerint a film 44 millió háztartásba jutott el az első héten. A szám rendkívül magas, így nem csoda, hogy azonnal elkezdték a második rész előkészítését. A film egyébként – bizonyos mértékben – a Cápasrác és Lávalány kalandjainak folytatása, hiszen a 2005-ös Rodriguez családi film hősei is szerepelnek az ifjú szuperhősök mellett. A film egy csapat szupererővel rendelkező gyerek kalandját meséli el, mikor szuperhős szüleiket elrabolták az alienek. A gyerekeknek saját kezükbe kell venni az irányítást, hogy megmentsék a szüleiket és a bolygót.

A Mindenkiből lehet hős elszenvedi a Rodriguez gyerekfilmek minden problémáját, de a gyerekközönség számára a 2001-es Kémkölykök hangulatát idézi.

Ahogy az a franchise is kitermelt néhány (földtől elrugaszkodott) filmet, megvan az esély, hogy a gyerekszuperhősök kalandja is ilyen méreteket ölt.

Rodriguez semmiképpen sem fog unatkozni a következő időszakban. Mi is írtunk róla, hogy lát lehetőséget egy Alita: A harc angyala folytatásban is, amit már a Disney+-ra tud elképzelni. A rendező a The Mandalorian második évadában egy epizódot vezetett, de a decemberben érkező The Book of Boba Fett Star Wars sorozatban már producerként is helyet foglal. Robert Rodriguez a filmjeiben szinte mindent saját maga csinál, ennek ellenére rendkívül gyorsan dolgozik. Az is előfordulhat, hogy a Mindenkiből lehet hős 2 hamarabb érkezik, mint azt gondolnánk.

Nagy Tibor

Nagy Tibor jelenleg az ELTE-n tanul Filmtudomány mesterszakon. Kedvenc műfajai a klasszikus hollywoodi gengszter- és westernfilm. Különös figyelmet fordít az izraeli filmekre és a vallási témákra.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com