Hírek

David Fincher visszatér – Mindhunter 2. évad előzetes

MINDHUNTER

David Fincher elgondolkodtató, komor lélektani sorozatának második évadára 2017 óta várunk.  Most itt a Mindhunter 2. előzetese egy újabb sorozatgyilkossal.

A Netflix közzétette a Mindhunter sorozat 2. évadának első előzetesét, így végre belepillanthatunk, hogy David Fincher egy órás epizódokból álló sorozata miként folytatódik. A sorozat 2017-ben mutatkozott be, méghozzá Joe Penhallnak köszönhetően: a Mindhunter egy valódi bűnügyi esetről szóló könyv adaptációja (Mindhunter: Inside the FBI’s Serial Crime Unit). A történet a hetvenes éveket eleveníti fel, amikor a profilozó módszer még új volt a nyomozásokkor. A módszerhez híven a film is sorozatgyilkosokkal folytatott interjúkra fókuszál, a miértekre keres válaszokat.

David Fincher volt az első évad művészeti vezetője, majd a 10. epizódtól a rendező is. A második évadban szintén ő felelős több epizódért. A színészek között is lesznek ismerős arcok, ugyanis Holden Ford ügynököt továbbra is Jonathan Groff játssza, ahogy partnere, Bill Tench szerepét továbbra is Holt McCallany viszi. Anna Torv pedig ismét Wendy Carr pszichológus szerepében tűnik fel.

A második évad az Atlanta gyermekgyilkosságok néven ismertté vált valós esettel foglalkozik.

A hetvenes évek végén kezdődtek a gyilkosságok Atlantában, és mire több mint két év múlva sikerült letartóztatni a gyilkost, az áldozatok száma közel harmincra nőtt. A témát több könyv, tévé- és dokumentumfilm dolgozta fel. Ezúttal David Fincher rendkívül feszült sorozata idézi fel az esetet.

A Netflixen nemsokára elérhető Mindhunter 2. sorozat 9 epizódból fog állni.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com