Hírek

Mindhunterből a Mátrixba – Újabb sztár csatlakozott a 4. rész csapatához

Tovább bővült a Mátrix 4. szereplőgárdája. Új Smith ügynök a láthatáron?

A Warner Bros. régóta dédelgetett terve, a kultikus Mátrix-trilógia folytatásának forgatása 2020 februárjában kezdődik. A film szkriptjét Lana Wachowski írta, melyet ő maga is rendez majd.

Az eddigi hírek alapján már biztosan tudhatjuk, hogy az első három részhez hasonlóan a következő Mátrix-filmben is szerepelni fog Keanu Reeves és Carrie-Anne Moss, valamint Neil Patrick Harris és Yahya Abdul-Mateen II is leszerződött a produkcióval.

Mindhunter
Jonathan Groff

Collider legfrissebb információi szerint a Mátrix 4. stábjához újabb színész csatlakozott, méghozzá Jonathan Groff. Őt a nagyközönség leginkább a Mindhunter című sorozatból ismerheti, de szerepelt a Glee, Keresem… és a Boss című sorozatokban is. Érdekesség még vele kapcsolatban, hogy a Jégvarázs mindkét részének eredeti szinkronjában ő szólaltatja meg Kristoffot. Nincs hír róla, hogy Groff melyik karaktert fogja megszemélyesíteni, de

arcberendezése alapján erős a gyanúnk, hogy Smith ügynök szerepére szemelték ki őt a castingosok.

A Mátrix negyedik részének hivatalos szinopszisát továbbra is homály fedi. Azt sem tudjuk, hogy miért csak egyik Wachowski dolgozik a filmen. A Warner háza táján mindenesetre nagy az öröm:

„Elképesztően örülünk, hogy Lana visszatért a produkcióhoz, egy igazi látnoki erejű rendező, és teljesen le vagyunk nyűgözve, hogy nem csupán rendezi, hanem írja is film új fejezetét.” – nyilatkozta korábban Tobby Emmerich.

Fentieken túl már azzal kapcsolatban is keringenek pletykák, hogy a korábban Niobet játszó Jada Pinkett Smith is visszatér a legújabb Mátrix-moziban.

A Mátrix 4 premierje várhatóan 2021-ben lesz.

Szabó Zsolt Szilveszter

Szabó Zsolt Szilveszter a szombathelyi BDF-en végzett mozgókép- és médiakultúra szakon. 25 éve foglalkozik filmekkel. Specializációja a sci-fi, a szerzői filmek, a zsánermozik szerzői változatai és a bizarr műfajkevercsek. Szívesen bíbelődik rebellis, besorolhatatlan alkotók műveivel. Kinematográfus istensége Tarkovszkij és nagyra tartja Enyedi Ildikó művészetét.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com