Hírek

És mi a helyzet Gruval?

despicable-me-2

A Minyonok: Gru színre lép menetrendje is változott. Lássuk, hogy mi történik jelenleg a grandiózus szupergonosz és a minyonok háza táján.

A Minyonok: Gru színre lép előzetese menetrend szerint, február 5-én érkezett meg. Kyle Balda és Brad Ableson rendezése a 2015-ös Minyonok folytatása, ami a 70-es évekbe repíti majd a nézőket, a 12 éves Gru első szárnypróbálgatásainak kertvárosi helyszínére.

A fiatal kora ellenére irigylésre méltóan tudatos, reménybeli szupergonosz álma, hogy felvegyék a példaképeit gyűjtő Álnok 6-os elnevezésű csoportba, ám ehhez egy nagy volumenű gaztettet kell a végrehajtania, hogy bizonyítsa alávalóságát. Ahogy sejthető, a kis Gru nem ijed meg a kihívástól.

Az előzetes zenei tehetségkutatókat idéző betétje felvázolja franchise új fejezetének alapvető karaktereit, akikkel a nézők azonban kis csúszással találkozhatnak.

Az eredeti tervek szerint a Minyonok: Gru színre lép 2020. július 3-án került volna mozikba. A COVID-19 azonban ebben az esetben is átírta a programot. Az újragondolt változattal a Universal biztosra megy: A film premierjét 2021. július 2-ára tolta. Az ok világos. Ideális felállás szerint, egy nagyobb volumenű produkció bemutatója május és augusztus közé esik.

A Minyonok: Gru színre lép jelenleg poszt-produkciós fázisban van. Pontosabban áll, mivel a filmet gyártó Illuminationnak is be kellett időszakosan zárnia a stúdióját Franciaországban, így a határidők bizonytalanná váltak.

A projektel kapcsolatban egyébként azt is tudni lehet, hogy a Mattel és a LEGO is gőzerőkkel készül a bemutatóra.

Mlinárik Mariann

Mlinárik Mariann az ELTE-n szerzett MA diplomát filmelmélet és filmtörténet, illetve történelem szakokon. Érdekli a streaming platformok világa. Szívesen készít interjúkat. Szabadidejében fotózik, néhány képe az oldalon is látható.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com