Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Címlapon

Video

Kik a legújabb szereplők a streamingpiacon és vajon melyiküké a jövő? A VLOGtekercs második adásában folytatjuk a seregszemlét és egy kis jövendölgetéssel is készültünk!

Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya

A videó Tóth Nándor Tamás cikke alapján készült.

Hírek

Steve Buscemi az Úr, és Daniel Radcliffe az ő angyala – Miracle Workers előzetes

A Miracle Workers munkahelyi sitcom lesz, csak történetesen a mennyben játszódik. Itt a sorozat előzetese!

Mit tehet egy egyszerű angyal, ha a főnöke, aki maga az Úr (Steve Buscemi) beleunt a munkába, és a Földdel való törődés helyett inkább az új projektjét tervezgeti? A fergeteges alapötletű sitcomban Craig (Daniel Radcliffe) és angyalmunkatársa, Eliza (Geraldine Viswanathan) összefognak, hogy megválaszolják a megválaszolatlan imák tömegét, és meggyőzzék a főnököt, hogy van értelme tovább csinálni.

A Miracle Workers angyalos évadja csak az első a sorban, a Simon Rich könyvén alapuló vígjátéksorozat antológiaként fog folytatódni. A sorozatért ugyancsak Rich felel, ami azért nagyszerű, mert neki köszönhetjük a hasonlóan abszurd humorú Man Seeking Womant is.

https://youtu.be/pBVqgz0a4Kc

A Miracle Workers nagyszerűsége az előzetes alapján az alapos kidolgozottságban rejlik – hogy mégis milyen lett a végeredmény, az február 12-től derülhet ki, ekkor kezdik vetíteni a hétrészes sorozatot a TBS-en.

Gyöngyösi Lilla

Gyöngyösi Lilla

Gyöngyösi Lilla az ELTE irodalom- és kultúratudomány szakán végzett. Specializációja a szerzői film, a western és az intermedialitás, mániája az önreflexió. Újságíróként és marketingesként dolgozik. A Filmtekercs.hu ötfős szerkesztőcsapatának tagja, a Papírfény rovat felelőse.
gyongyosililla@filmtekercs.hu

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..