Hírek

Miről fog szólni A Gyűrűk Ura sorozat?

Híresztelések és spekulációk keltek szárnyra a készülő A Gyűrűk Ura sorozatról. A kérdés az, hogy a csodálatos és végtelenül hosszú J. R. R. Tolkien életmű mely szeletét fogja feldolgozni a sorozat?

Azt már tudjuk, hogy az Amazon sorozata sokba fog kerülni. De vajon mit láthatunk majd? A Digital Spy szerint hallani pletykákat arról, hogy a sorozat Aragorn fiatalkorával fog foglalkozni, ami még feldolgozatlan a Tolkien-adaptációk világában. Legalábbis ami az első szezont illeti. Isildur örököse fontos szerepet játszik A Gyűrűk Ura-történetében, így érthető a választás.

Ezenkívül Aragorn hosszú életideje lehetőséget ad a Tolkien alkotta világból egyéb fontos részek bemutatására. Nem utolsó sorban pedig Aragorn egy izgalmas és szerethető karaktere A Gyűrűk Ura-trilógiának.

 Biztosat azonban nem tudhatunk, hiszen az Amazon nem volt lelkes a kiszivárgott vagy elképzelt információktól, így nem is adott választ az ezzel kapcsolatos kérdésekre. Hogy biztosat tudjunk a sorozat témájáról, bizony még várnunk kell.

Ami a közreműködőket illeti: arról is szó esik, hogy Peter Jackson valamiképpen be lesz vonva a produkcióba, de Peter Nelson elmondása alapján ez a kérdés még nincs lezárva az Amazon részéről. A lehetséges résztvevőkkel kapcsolatban Sir Ian McKellen azt nyilatkozta, hogy van rá esély, hogy ismét Gandalf bőrébe bújjon.

Keller Mirella

Keller Mirella

Keller Mirella az ELTE Filmelmélet és filmtörténet, illetve Magyar nyelv és irodalom szakán végzett. Jelenleg a Nyelvtudományi Doktori Iskola hallgatója. 2008 óta publikál filmes cikkeket. A Filmtekercs.hu ötfős szerkesztőcsapatának tagja, a Nagyítás rovat felelőse. kellermirella@filmtekercs.hu

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..