Hírek

Miről fog szólni A Gyűrűk Ura sorozat?

Híresztelések és spekulációk keltek szárnyra a készülő A Gyűrűk Ura sorozatról. A kérdés az, hogy a csodálatos és végtelenül hosszú J. R. R. Tolkien életmű mely szeletét fogja feldolgozni a sorozat?

Azt már tudjuk, hogy az Amazon sorozata sokba fog kerülni. De vajon mit láthatunk majd? A Digital Spy szerint hallani pletykákat arról, hogy a sorozat Aragorn fiatalkorával fog foglalkozni, ami még feldolgozatlan a Tolkien-adaptációk világában. Legalábbis ami az első szezont illeti. Isildur örököse fontos szerepet játszik A Gyűrűk Ura-történetében, így érthető a választás.

Ezenkívül Aragorn hosszú életideje lehetőséget ad a Tolkien alkotta világból egyéb fontos részek bemutatására. Nem utolsó sorban pedig Aragorn egy izgalmas és szerethető karaktere A Gyűrűk Ura-trilógiának.

 Biztosat azonban nem tudhatunk, hiszen az Amazon nem volt lelkes a kiszivárgott vagy elképzelt információktól, így nem is adott választ az ezzel kapcsolatos kérdésekre. Hogy biztosat tudjunk a sorozat témájáról, bizony még várnunk kell.

Ami a közreműködőket illeti: arról is szó esik, hogy Peter Jackson valamiképpen be lesz vonva a produkcióba, de Peter Nelson elmondása alapján ez a kérdés még nincs lezárva az Amazon részéről. A lehetséges résztvevőkkel kapcsolatban Sir Ian McKellen azt nyilatkozta, hogy van rá esély, hogy ismét Gandalf bőrébe bújjon.

Avatar

Keller Mirella

Keller Mirella az ELTE-n végzett Filmelmélet és filmtörténet, illetve Magyar nyelv és irodalom szakon. Jelenleg a Nyelvtudományi Doktori Iskola hallgatója. 2008 óta publikál filmes cikkeket. A Nagyítás rovatot vezeti. kellermirella@filmtekercs.hu

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..