Hírek

A Laika filmstúdió új filmje – Missing Link előzetes

Megérkezett a Laika animációsfilm-stúdió legújabb filmje, a Missing Link előzetese.

A Laikai filmstúdió olyan filmeket jegyez, mint a Kubo és varázshúrok vagy a Coraline.

A stúdió legújabb filmjének írója és rendezője Chris Butler. A Missing Link egy Mr. Link névre hallgató, két és fél méter magas  szörny történetét meséli el, aki a megjelenése ellenére vicces és kedves. Egy ideje egyedül él, de egyszer csak elhatározza, hogy Lionel Frost úr segítségével kinyomozza, merre élnek távoli rokonai. A hosszú út során csatlakozik hozzájuk egy félelmet nem ismerő kalandor, Adelina Fortnight.

A szerelők hangját adják: Hugh Jackman, Zoe Saldana, Zach Galifianakis, Timothy Olyphant, Emma Thompson, Stephen Fry, Matt Lucas, Amrita Acharia és David Walliams.

A Missing Link bemutatója 2019 áprilisában várható.

Keller Mirella

Keller Mirella

Keller Mirella az ELTE Filmelmélet és filmtörténet, illetve Magyar nyelv és irodalom szakán végzett. Jelenleg a Nyelvtudományi Doktori Iskola hallgatója. 2008 óta publikál filmes cikkeket. A Filmtekercs.hu ötfős szerkesztőcsapatának tagja. [email protected]

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya