Hírek

A Laika filmstúdió új filmje – Missing Link előzetes

Megérkezett a Laika animációsfilm-stúdió legújabb filmje, a Missing Link előzetese.

A Laikai filmstúdió olyan filmeket jegyez, mint a Kubo és varázshúrok vagy a Coraline.

A stúdió legújabb filmjének írója és rendezője Chris Butler. A Missing Link egy Mr. Link névre hallgató, két és fél méter magas  szörny történetét meséli el, aki a megjelenése ellenére vicces és kedves. Egy ideje egyedül él, de egyszer csak elhatározza, hogy Lionel Frost úr segítségével kinyomozza, merre élnek távoli rokonai. A hosszú út során csatlakozik hozzájuk egy félelmet nem ismerő kalandor, Adelina Fortnight.

A szerelők hangját adják: Hugh Jackman, Zoe Saldana, Zach Galifianakis, Timothy Olyphant, Emma Thompson, Stephen Fry, Matt Lucas, Amrita Acharia és David Walliams.

A Missing Link bemutatója 2019 áprilisában várható.

Keller Mirella

Keller Mirella

Keller Mirella az ELTE Filmelmélet és filmtörténet, illetve Magyar nyelv és irodalom szakán végzett. Jelenleg a Nyelvtudományi Doktori Iskola hallgatója. 2008 óta publikál filmes cikkeket. A Filmtekercs.hu ötfős szerkesztőcsapatának tagja, a Nagyítás rovat felelőse. kellermirella@filmtekercs.hu

FM ‘tekercs Podcast

 

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..