Hírek

Mission: Possible 7 — Kalandos forgatási tervek

A Mission: Impossible 7 forgatását is leállította a koronavírus-járvány. A folyamatos változtatások pedig dominóelv-szerű reakciókat indítottak be a produkciót illetően. Az új menetrend azonban lassan kezd összeállni. A folytatással kapcsolatban pedig a stáb több tagja is nyilatkozott.

Egyre gyakrabban érkeznek a friss információk a nagyobb volumenű forgatásokkal kapcsolatban. Elsősorban a folyamatosan változó menetrendeket érintően. A témában a Mission: Impossible 7 (és 8) élen jár. Újratervezések során van túl a stáb, amire az is hatással van, hogy Christopher McQuarrie író-rendező egyszerre készíti a franchise 7. és 8. részét.

A koronavírus-járvány miatt előbb  februárban a felvételek velencei részét állították le, majd a két film premierdátumait is el kellett halasztani több hónappal.

(A premierdátumok változásait követő cikk folyamatosan frissül.)

Egy-egy ilyen módosításnak pedig komoly következményi lehetnek. Ez esetben a például a  főgonosz lecserélését is jelentette. Eredetileg Nicholas Houltot (Mad Max: A harag útjaX-Men: Az eljövendő múlt napjai) kérték fel a szerepre még január elején, a sorozatos csúszások miatt azonban változtatni kellett, mivel Hoult más irányú kötelezettségei időben ütköztek az új elképzelésekkel.

A Benji Dunnt alakító Simon Pegg egy nemrég adott nyilatkozata szerint a forgatás a külső felvételekkel kezdődik majd. Tommy Gormley segédrendező pedig egy BBC-nek adott interjú során arról beszélt, hogy valószínűleg a munkálatok szeptemberben kezdődhetnek majd el újra. Ez egyben azt is jelenti, hogy április környékén végeznének a felvételekkel.

A jelenlegi állás szerint a Mission: Impossible 7 premierje 2021 november 19-én lesz, a Mission: Impossible 8-at pedig 2022 november 4-étől láthatja majd a közönség.

Mlinárik Mariann

Mlinárik Mariann az ELTE-n szerzett MA diplomát filmelmélet és filmtörténet, illetve történelem szakokon. Érdekli a streaming platformok világa. Szívesen készít interjúkat. Szabadidejében fotózik, néhány képe az oldalon is látható. Imádja, ha beleköttök az írásaiba! mlinarikmariann@filmtekercs.hu

Podcast

Hirdetés

Hirdetés