Hírek

Gyönyörűszép akcióorgia a Mission: Impossible 7. előzetesében

Tom Cruise és csapata újból megmutatja, mit jelent a halált megvető bátorság és a feszes tempó. Korunk akciófilmjeinek koronázatlan királya, a Mission: Impossible hetedik epizódja megkapta első előzetesét.

Kedvcsináló lett a javából a Paramount Pictures jövőre érkező szuperprodukciójának első trailere. A Mission: Impossible – Leszámolás, első rész az 1996-ban indult mozifilmszéria lezárásának kezdetét mutatja be. Ethan Hunt (Tom Cruise) és csapata utolsó nagy, lehetetlen küldetésükre készül – ezt pedig a készítők nem tudták egyetlen filmbe tömöríteni.

A Mission: Impossible hetedik felvonásának elkészítése finoman szólva nehézkés volt, a koronavírus-járvány miatt tolódó forgatások és premiermódosítások miatt csak 2023 nyarán láthatják a nézők az akciómozit, amelyben Tom Cruise újabb őrült mutatványokat hajt majd végre. Lesz ismét autós üldözés, verekedés és leugrás magas helyekről:

a legnagyobb kunsztnak egy szakadékba történő motoros ugratás tűnik.

Cruise partnere a filmben továbbra is Rebecca Ferguson, Simon Pegg és a kihagyhatatlan Ving Rhames. Ugyanakkor visszatér a nagysikerű előző filmből Vanessa Kirby, valamint az 1996-os eredetiből Henry Czerny karaktere. A stáb olyan nevekkel egészül ki, mint Hayley Atwell, A galaxis őrzői-filmekből ismert Pom Klementieff, Cary Elwes, Esai Morales és Shea Whigham.

A magyar nyelvű előzetes az alábbi linken tekinthető meg a UIP jóvoltából:

A film magyarországi premierje 2023. július 13.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel a Magazin és Kritika rovat szerkesztője. Kedvencei a morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok és az igényes blockbusterek.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!