Hírek

Hatodszor is lehetetlen – Mission: Impossible – Utóhatás új előzetes

Tom Cruise ismét ugrik, zuhan, verekedik, gázol, miközben megmenti a világot a Mission: Impossible – Utóhatás új előzetesében.

Hatodik részéhez érkezett a Mission: Impossible-sorozat, ezek után szinte mellékes, miről fog szólni az Utóhatás – aki követte az eddigieket, úgyis beül rá. Így gondolkodhatnak az alkotók is, akik a hivatalos szinopszisban mindössze annyit árulnak el, hogy Ethan Hunt (Cruise) és az IMF csapat (Alec Baldwin, Simon Pegg, Ving Rhames) egy félresikerült akció után versenyt fut az idővel. A szövetségeseik között feltűnnek ismerős arcok is (Rebecca Ferguson, Michelle Monaghan). Rajtuk kívül Henry Cavill, Angela Bassett és Vanessa Kirby játszik az akciófilmben.

A folytatás kapcsán eddig főleg félbulvár információk láttak napvilágot, például ez az a film, ami miatt Henry Cavill nem borotválhatta le a bajszát, igazi CGI-katasztrófát okozva Az Igazság Ligájában. Tom Cruise pedig egy akciójelenet során eltörte a bokáját: a két ház közötti félresikerült ugrás meglepő módon benne maradt a filmben, legalábbis az előzetesben látható.

A Mission: Impossible – Utóhatás író-rendezője Tom Cruise visszatérő munkatársa:

Christopher McQuairre írta a Valkűrt, A holnap határát és A múmiát, valamint írta és rendezte a Jack Reachert és az előző M:I-részt, a Titkos nemzetet. Az új epizód magyar premierje augusztus 2-án lesz.

Gyöngyösi Lilla

Gyöngyösi Lilla

Gyöngyösi Lilla az ELTE irodalom- és kultúratudomány szakán végzett. Specializációja a szerzői film, a western és az intermedialitás. Újságíróként dolgozik több médiumnál. A Papírfény rovatot vezeti. gyongyosililla@filmtekercs.hu

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..